提醒(5) 其他功能 論壇服務 精華帖 最新帖
海狗 離線
級別: 尊貴會員

發帖: 15965
漁樂幣: 612002 元
貢獻值: 502 點
娛樂金幣: 500 元
45樓  發表於: 2008-09-30   
引用第  44  樓  ymtchris  於  2008-09-30 11:36  發表的 :
加密帖子......相當玩小圈子遊戲.......     
再設有某程度之限制.......好明顯是將網民classified, 階級觀念.....     
再設立更嚴苛性之條件(如甚麼威望要十萬九千七, 你估而家做緊龍珠咩, 我戰鬥力要唔要十萬九千七呀, 重需唔需要等我變成超級撒雅人先可以睇到相關內容呀....)
此舉除了為了顯示在一個公眾網站能擁有特權, 有無上權威外, 我本人看不出有特別建設性之作用....
如果是想閒人不能參與其中, 大可用私人渠道.....
.......

ymtchris 離線

發帖: 17480
漁樂幣: 36068 元
貢獻值: 510 點
46樓  發表於: 2008-09-30   
引用第  45  樓  海狗  於  2008-09-30 11:39  發表的 :

你係板主嚟喎, 都拍手.....????????
未釣過粗嘢!!!!!!!!
做人要圓滑, 不一定要蠱惑!!!!!!
做人要正直, 說話唔一定要硬直!!!!!!!!

庸人自困, 杞人憂天
傑仔 離線
發帖: 6340
漁樂幣: 1144694 元
貢獻值: 345 點
娛樂金幣: 400 元
47樓  發表於: 2008-09-30   
引用第  44  樓  ymtchris  於  2008-09-30 11:36  發表的 :
再設有某程度之限制.......好明顯是將網民classified, 階級觀念.....     
再設立更嚴苛性之條件(如甚麼威望要十萬九千七, 你估而家做緊龍珠咩, 我戰鬥力要唔要十萬九千七呀, 重需唔需要等我變成超級撒雅人先可以睇到相關內容呀....)
此舉除了為了顯示在一個公眾網站能擁有特權, 有無上權威外, 我本人看不出有特別建設性之作用....
.......

你真係冇野講謂搵野講......什麼龍珠.....無上權威我就冇啦!我就只中意同認識ge人去釣魚!就係咁簡單!
澳門區牌主我9成都認識....咁如你所說我用私人渠道係可以溝通....
但係我點解唔可以開加密貼
階級觀念......比你咁講...我都唔知點答你好.....我讀好多書..不過一d都唔叻!
如果冇階級...個個都係版主幹部咁個網會變成點!!
魚網係一個好自由GE網站.....你中意講咩都可以....有咩唔中意都可以講!!
ymtchris 離線

發帖: 17480
漁樂幣: 36068 元
貢獻值: 510 點
48樓  發表於: 2008-09-30   
引用第  47  樓  傑仔  於  2008-09-30 15:04  發表的 :

你真係冇野講謂搵野講......什麼龍珠.....無上權威我就冇啦!我就只中意同認識ge人去釣魚!就係咁簡單!
澳門區牌主我9成都認識....咁如你所說我用私人渠道係可以溝通....
但係我點解唔可以開加密貼
階級觀念......比你咁講...我都唔知點答你好.....我讀好多書..不過一d都唔叻!
.......

我對你既說話相當認同.....
魚網係一個好自由GE網站.....我中意發表咩都可以....有咩唔中意一樣都可以講!!
未釣過粗嘢!!!!!!!!
做人要圓滑, 不一定要蠱惑!!!!!!
做人要正直, 說話唔一定要硬直!!!!!!!!

庸人自困, 杞人憂天
林哥仔 離線
級別: VIP會員
發帖: 399
漁樂幣: 73 元
貢獻值: 0 點
娛樂金幣: 0 元
49樓  發表於: 2008-09-30   
tong9 離線
級別: 榮譽會員
發帖: 751
漁樂幣: 22202 元
50樓  發表於: 2008-09-30   
引用樓主  傑仔  於  2008-09-29 18:43  發表的  黃金周之行 :
瀏覽此帖需要威望

加密..????要威望唔睇得....唔通要老友先睇得甘就唔好貼主題..用e-mail啦甘就唔使眼寃...............................
??????????????
Winny 離線
級別: 榮譽會員
發帖: 360
漁樂幣: 984 元
51樓  發表於: 2008-09-30   
.......

人地係細外高人...當然要鬼鬼祟祟啦
高比 離線

發帖: 14416
漁樂幣: 1191032 元
貢獻值: 500 點
52樓  發表於: 2008-10-01   
此帖售價 5 漁樂幣,已有 0 人購買
若發現會員採用欺騙的方法獲取財富,請立刻舉報,我們會對會員處以2-N倍的罰金,嚴重者封掉ID!

用錢買都唔錯呀
TW入來我的blog交流下吧!
HK入來我的blog交流下吧!

故事尚未完結!好戲必在後頭!
描述
快速回覆

驗證問題:
請複製中文【好】字,貼在驗證框內 正確答案:好
按"Ctrl+Enter"直接提交