查看完整版本: [-- 黃金周之行 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 黃金周之行 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

傑仔 2008-09-29 18:43

黃金周之行

[hide=999999]暫有本人..亞神..返本..腦腫sang..魚仔(暫定)
人數可陸續更新!!!地點真蕉2圍..任何釣法!!!

獎品包括有以下...
大尾獎...純天然礦泉水一支
個人總重一...菠蘿包一個
個人總重二...菠蘿包半個
個人總重三...方包一塊
雜魚獎...好使好用紮蟹水草一條
小堡送出ge  GAMA魚勾一只及魚仔送出秘制蝦仁一盒!!
仲有高比送出波子鉛3大粒!(南油SIZE)[/hide]

傑仔 2008-09-29 18:44
[hide=999999]請回覆的幹部成員都以加密回貼       [/hide]

小堡 2008-09-29 18:55
[hide=500]我讚助GAMA魚鈎一隻作抽獎用[/hide]

追击手 2008-09-29 18:57

傑仔 2008-09-29 18:59
[hide=999999]
引用第  2  樓  小堡  於  2008-09-29 18:55  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

有小堡大佬贊助GAMA...............................魚勾一只!!![/hide]

服部半藏 2008-09-29 19:01

台釣jerry 2008-09-29 19:02
     本人新來,可以通容下嗎??

肥仔 2008-09-29 19:14
[hide=50]有魚釣 , 又有咁豐富的獎品
最衰我唔得閒 la , 唔係我一定參加 la[/hide]

沙立皇 2008-09-29 19:18
[hide=7000]10月1號桂山有個釣x補習班呀,我以一行四人去,個導師叫x立x嫁。     [/hide]

bass 2008-09-29 19:25

傑仔 2008-09-29 19:27
引用第  8  樓  沙立皇  於  2008-09-29 19:18  發表的 :
10月1號桂山有個釣x補習班呀,我以一行四人去,個導師叫x立x嫁。     

係咩[/hide]

无极 2008-09-29 19:32

亞神 2008-09-29 19:33
[hide=0]
引用第  8  樓  沙立皇  於  2008-09-29 19:18  發表的 :
10月1號桂山有個釣x補習班呀,我以一行四人去,個導師叫x立x嫁。     

係未架....我2仔啤都死跟架[/hide]

傑仔 2008-09-29 19:37

咁即係邊4個呀??[/hide]

小生 2008-09-29 20:24

高比 2008-09-29 20:31
[hide=1]嘩,又去煲大立...我贊助波子沿三粒[/hide]

沙立皇 2008-09-29 21:18
[hide=7000]
引用第  13  樓  傑仔  於  2008-09-29 19:37  發表的 :
瀏覽此帖需要威望
哥三個人姓名不能講,因人地係釣魚會榮譽會長黎。[/hide]

小魔女SOS 2008-09-29 21:25

立石中知 2008-09-29 21:35
去二圍姐,駛唔駛咁秘蜜呀。           

宮本 2008-09-29 21:40
[hide=3000]
引用第  16  樓  沙立皇  於  2008-09-29 21:18  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

即日團?[/hide]

白立 2008-09-29 21:41

傑仔 2008-09-29 21:45
引用第  16  樓  沙立皇  於  2008-09-29 21:18  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

哦.....[/hide]

沙立皇 2008-09-29 21:46
[hide=99999]
引用第  19  樓  宮本  於  2008-09-29 21:40  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

過夜團。[/hide]

傑仔 2008-09-29 21:46
引用第  19  樓  宮本  於  2008-09-29 21:40  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

係呀!!!!又係你叫我開貼ge[/hide]

宮本 2008-09-29 21:51
[hide=300]...過夜咁大件事  

剛攞到批文可以釣過夜喎    [/hide]

adda23 2008-09-29 21:53
新仔睇唔到....

傑仔 2008-09-29 21:59
引用第  24  樓  宮本  於  2008-09-29 21:51  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

咁唔去圍去釣海啦!!![/hide]

沙立皇 2008-09-29 22:03
[hide=99999]
引用第  26  樓  傑仔  於  2008-09-29 21:59  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

對唔住,桂山客房已沽清。[/hide]

宮本 2008-09-29 22:04
[hide=3000]
引用第  26  樓  傑仔  於  2008-09-29 21:59  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

咁我要去買定蝦粉

開季囉[/hide]

傑仔 2008-09-29 22:07
引用第  27  樓  沙立皇  於  2008-09-29 22:03  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

唔係化.................[/hide]

傑仔 2008-09-29 22:07
引用第  28  樓  宮本  於  2008-09-29 22:04  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

都話冇房lo[/hide]

宮本 2008-09-29 22:09

高比 2008-09-29 22:18
引用第  25  樓  adda23  於  2008-09-29 21:53  發表的 :
新仔睇唔到....

引用第  6  樓  台釣jerry  於  2008-09-29 19:02  發表的 :
     本人新來,可以通容下嗎??

版主的權限嘛~用心做會員好易做到版主

mrloon 2008-09-29 22:45
密帖??   

南极虾 2008-09-29 23:13

小魚兒 2008-09-29 23:31
[hide=1000][post]
瀏覽此帖需要威望

又係桂山兩日團.......[/post][/hide]

小魚兒 2008-09-29 23:42
[hide=2000][post]
引用樓主  傑仔  於  2008-09-29 18:43  發表的  黃金周之行 :
瀏覽此帖需要威望

如果係10月1日....星期三......預埋我.....

到時我讚助頂班自制蝦仁一盒.....出面無得賣.......
[/post][/hide]

傑仔 2008-09-30 00:09
引用第  36  樓  小魚兒  於  2008-09-29 23:42  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

又多一位老闆支持啦!!!仲有冇呀![/hide]

小魚兒 2008-09-30 00:17
[hide=2000][post]
引用第  38  樓  傑仔  於  2008-09-30 00:09  發表的 :
瀏覽此帖需要威望

電聯......    [/post][/hide]

paulo 2008-09-30 01:27

tomas94 2008-09-30 02:01

海狗 2008-09-30 02:24

ymtchris 2008-09-30 10:47

ymtchris 2008-09-30 11:36
加密帖子......相當玩小圈子遊戲.......     
再設有某程度之限制.......好明顯是將網民classified, 階級觀念.....     
再設立更嚴苛性之條件(如甚麼威望要十萬九千七, 你估而家做緊龍珠咩, 我戰鬥力要唔要十萬九千七呀, 重需唔需要等我變成超級撒雅人先可以睇到相關內容呀....)
此舉除了為了顯示在一個公眾網站能擁有特權, 有無上權威外, 我本人看不出有特別建設性之作用....
如果是想閒人不能參與其中, 大可用私人渠道.....
如果根本就是自己人玩呭又何必將帖子放在公眾平台而又設立門檻.......   
此舉除了看出貴板主在一眾網民前, 顯示其貴板主之優越感, 可以說是表露無遺呀     
真是高不可攀..........     

海狗 2008-09-30 11:39
引用第  44  樓  ymtchris  於  2008-09-30 11:36  發表的 :
再設有某程度之限制.......好明顯是將網民classified, 階級觀念.....     
再設立更嚴苛性之條件(如甚麼威望要十萬九千七, 你估而家做緊龍珠咩, 我戰鬥力要唔要十萬九千七呀, 重需唔需要等我變成超級撒雅人先可以睇到相關內容呀....)
此舉除了為了顯示在一個公眾網站能擁有特權, 有無上權威外, 我本人看不出有特別建設性之作用....
.......

ymtchris 2008-09-30 13:30
引用第  45  樓  海狗  於  2008-09-30 11:39  發表的 :

你係板主嚟喎, 都拍手.....????????

傑仔 2008-09-30 15:04
引用第  44  樓  ymtchris  於  2008-09-30 11:36  發表的 :
.......

你真係冇野講謂搵野講......什麼龍珠.....無上權威我就冇啦!我就只中意同認識ge人去釣魚!就係咁簡單!
澳門區牌主我9成都認識....咁如你所說我用私人渠道係可以溝通....
但係我點解唔可以開加密貼
階級觀念......比你咁講...我都唔知點答你好.....我讀好多書..不過一d都唔叻!
如果冇階級...個個都係版主幹部咁個網會變成點!!
魚網係一個好自由GE網站.....你中意講咩都可以....有咩唔中意都可以講!!

ymtchris 2008-09-30 15:10
引用第  47  樓  傑仔  於  2008-09-30 15:04  發表的 :

你真係冇野講謂搵野講......什麼龍珠.....無上權威我就冇啦!我就只中意同認識ge人去釣魚!就係咁簡單!
澳門區牌主我9成都認識....咁如你所說我用私人渠道係可以溝通....
但係我點解唔可以開加密貼
階級觀念......比你咁講...我都唔知點答你好.....我讀好多書..不過一d都唔叻!
.......

我對你既說話相當認同.....
魚網係一個好自由GE網站.....我中意發表咩都可以....有咩唔中意一樣都可以講!!

林哥仔 2008-09-30 15:59

查看完整版本: [-- 黃金周之行 --] [-- top --]