查看完整版本: [-- 大家請投票哦~ --]

-> 相 約 釣 魚 -> 大家請投票哦~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

jackie 2006-06-12 12:40

大家請投票哦~

大家認為哪一個是最好的釣魚場??(只包括橫琴)
當然包括場主...魚獲..收費及服務等等

鱼子酱 2006-06-12 13:03
没去过不好投呀...

小小強 2006-06-12 18:49
我投光記一票.......無他的唔使咁多人逼埋一齊釣,雖然d魚唔係咁大條,不過佢地既接送服務同埋包中午飯....使到我有一種親切既感覺

sang 2006-06-12 19:34
新仔

小堡 2006-06-12 21:22
香港新同樂 食魚翅最好

fatfatfat 2006-06-13 14:09
新仔

1魚 2006-06-18 22:51
淨係去過新同樂~所以就投佢一票啦

見血方休 2006-08-05 14:54
真開心
執咗

見血方休 2006-08-08 13:40
唔知仲有無人記得<真開心>呢,
個塘夠大、夠深、夠多魚種、夠密口、最正係中間有條橋,
可惜經營手法太寸,比人落咗兩次毒,死晒D魚,唔敢再開

小小強 2006-08-08 16:25
引用第8樓見血方休2006-08-08 13:40發表的“”
唔知仲有無人記得<真開心>呢,
個塘夠大、夠深、夠多魚種、夠密口、最正係中間有條橋,
可惜經營手法太寸,比人落咗兩次毒,死晒D魚,唔敢再開

唔知點寸法呢?

見血方休 2006-08-08 20:13
真開心當年首創引入大型黃立倉、細鱗、章雄、大班、大紅鮋、紅雞、廉占同其它魚塘有嘅魚,好玩之處係中咗魚之後,一日未上水都唔知係乜嘢,真係會比到驚喜你,當年佢日日閑閑地三四十人,搞到阿蘭姨都差d要關門大吉。
佢最寸嘅地方係:

1.只準開一竿(嚴格執行,其實呢樣嘢我都讚成 ),
試過有客人因為開兩支竿而發生沖突,最後拗繼咗個客支竿

2.同行女士收全額入場費,無價講!(我同太座去要比兩份錢)

3.佢自設免費van仔接送,得罪好多白牌佬 (以阿高為首)

最激氣係有一年情人節坐佢車入去,釣到三點幾諗起要返屋企交人,點知佢死都話要等齊三個人先肯開車(仆街!懶有性格 ),我同佢交涉咗好耐,出一佰元佢都唔肯車我返出去,最後要叫阿高入來車,返到屋企都係遲咗,仲爭d比隻老虎吞咗落肚,自此之後就無再去過.....無幾耐就聽見佢個塘比人毒死晒d魚,跟住又開返......一開又比人毒多一次.......

小小強 2006-08-08 20:39
噢....有性格,佢幾有型喎

拗斷人地支竿

marco 2006-08-10 23:06
新仔都算多魚釣.但係個比較細.

新手一個 2006-08-11 15:46
唔知有冇人記得"黑鬼"塘?

查看完整版本: [-- 大家請投票哦~ --] [-- top --]