查看完整版本: [-- 澳門一日遊影片 --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 澳門一日遊影片 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2006-05-10 20:03

澳門一日遊影片

請在下圖中的黑色三角型上按一下,便可以把影片檔打開

sang 2006-05-10 20:10

見血方休 2006-05-10 20:14
豬扒

1魚 2006-05-10 20:20
引用第2樓見血方休2006-05-10 20:14發表的“”:
豬扒

Don't hurt the girl!

玄武 2006-05-10 20:27

見血方休 2006-05-10 21:15
引用第3樓1魚2006-05-10 20:20發表的“”:

Don't hurt the girl!

1漁叔,唔好誤會,
我係推薦澳門豬扒包好食啫

亞旦 2006-05-10 21:24
一鱼叔
點解我部腦找唔到黑色三角?

見血方休 2006-05-10 21:29
引用第6樓亞旦2006-05-10 21:24發表的“”:
一鱼叔

好簡單架炸,
你而家dup低頭﹐解開條皮帶...............

1魚 2006-05-10 21:52
引用第6樓亞旦2006-05-10 21:24發表的“”:
一鱼叔

應該兩個原因
1~您在所地區的網速很慢
2~可能您部電腦沒有 Flash Player

東區一號 2006-05-10 21:53
E4個係唔係明星....下次到澳門不如搵我地d澳門綱友出泥飲下野吹下水....

1魚 2006-05-10 21:54
Flash Player 下載點:
http://hotdl.com/dl/remote_download.php?code=aHR0cDovL2Rvd25sb2FkLm1hY3JvbWVkaWEuY29tL3B1Yi9zaG9ja3dhdmUvZmxhc2gvZnJlZV9saWNlbnNlL2ZsYXNoNy9lbmdsaXNoL3dpbjk1bnQvNy4wLjE5LjAvZmxhc2hwbGF5ZXI3X3dpbmF4LmV4ZQ==

sang 2006-05-10 21:56
引用第7樓見血方休2006-05-10 21:29發表的“”:

好簡單架炸,

kin 2006-05-10 22:36

筏仔 2006-05-10 23:07
邊個黎架........

亞旦 2006-05-11 18:15
引用第7樓見血方休2006-05-10 21:29發表的“”:

好簡單架炸,

按足見血兄指示做“dup低頭﹐解開條皮帶”都係見唔到黑三角,紅三角就有,

見血方休 2006-05-13 02:48
引用第14樓亞旦2006-05-11 18:15發表的“”:

按足見血兄指示做“dup低頭﹐解開條皮帶”都係見唔到黑三角,紅三角就有,

查看完整版本: [-- 澳門一日遊影片 --] [-- top --]