查看完整版本: [-- 我唔知點解伸請左好多次都申請唔到qq啦! --]

-> 會 員 互 動 -> 我唔知點解伸請左好多次都申請唔到qq啦! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

再生強尼 2006-03-03 15:25

我唔知點解伸請左好多次都申請唔到qq啦!

我唔知點解伸請左好多次都申請到qq啦!why!有冇幫我申請一個新qq啦!
thx!

再生強尼 2006-03-03 15:25
幫我我比50金錢佢啦!

鱼子酱 2006-03-03 15:52
引用第1樓再生強尼2006-03-03 15:25發表的“”:
幫我我比50金錢佢啦!

鱼子酱 2006-03-03 15:58
免费送个给你~5*****668

再生強尼 2006-03-03 16:19
唔該晒魚子兄!

鱼子酱 2006-03-03 16:22
客气~不知道澳门有没有服务器,登陆速度如何呢?

再生強尼 2006-03-03 16:24
我從沒玩過qq!不知道!在這裡申請qq實在太難!

小堡 2006-03-03 16:50
我都從沒玩過qq !係唔係要個個月俾錢又有什麼特別

鱼子酱 2006-03-03 16:53
也有免费会员的

鱼子酱 2006-03-03 16:54
即时通讯工具

1魚 2006-03-03 21:12
引用第0樓再生強尼2006-03-03 15:25發表的“我唔知點解伸請左好多次都申請唔到qq啦!”:
我唔知點解伸請左好多次都申請到qq啦!why!有冇幫我申請一個新qq啦!
thx!

申請QQ好易~同ICQ,msn等一樣,先下載在電腦內,同時免費申請一個帳號http://hi.qq.com/intro/mo.shtml?d.htm

查看完整版本: [-- 我唔知點解伸請左好多次都申請唔到qq啦! --] [-- top --]