查看完整版本: [-- 會內賽請進.... --]

-> 會 員 互 動 -> 會內賽請進.... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

crazyscat 2006-02-23 22:44

會內賽請進....

各位大叔大哥大姊大今次的會內賽目的只是希望增加網友大家的友誼與及釣魚經驗因而聚習一班同道者玩樂一返,,致於大會所安排的一切也?是可以一一順著各位的心意敬請各位大包容,而且今次是第一次如有不週之處敬請願諒或賽後檢,請各位參加者多加合作才能夠順利完成今次的聚會多謝各位大哥大姐 比賽是小玩樂是大或許一年裡搞番2,,,3次

Honfer 2006-02-23 22:46
我都咁話....
我釣魚都係中意無咩限制....釣得開心又可以同班f 一齊玩下吹下水就ok.....

肥仔 2006-02-23 22:48
我 le d 咁 ge 浪子....
去邊都冇所謂

不是日本人 2006-02-23 22:52
YOU JUMP, I JUMP......
支持....

再生強尼 2006-02-23 23:05
我呢d冇釣過大魚的人!釣條老泥都會開心!

vicky 2006-02-23 23:15

我就试过系条5够两米阔一米深既小沟钓罗非,钓到手软,同班FRIEND比赛,输左请食饭!!
跟住就饮死~~~~~~~~

kin 2006-02-23 23:19
一年裡搞番3,,,4次啦??有2,,,3次去唔到...還可以去1次嗎???

宮本 2006-02-24 00:43
每年釣友聚一聚
開心比賽個個去 ^^

犬齒鮪 2006-02-24 09:00
引用第0樓crazyscat2006-02-23 22:44發表的“會內賽請進....”:
各位大叔大哥大姊大今次的會內賽目的只是希望增加網友大家的友誼與及釣魚經驗因而聚習一班同道者玩樂一返,,致於大會所安排的一切也?是可以一一順著各位的心意敬請各位大包容,而且今次是第一次如有不週之處敬請願諒或賽後檢,請各位參加者多加合作才能夠順利完成今次的聚會多謝各位大哥大姐 比賽是小玩樂是大或許一年裡搞番2,,,3次

感謝傻貓兄的安排和付出~!

whero 2006-02-24 09:09
引用第0樓crazyscat2006-02-23 22:44發表的“會內賽請進....”:

頂~~~~
大家一起開開心心相聚

barry 2006-02-24 09:09
有您的安排,我更会支持与放心!

尾長 2006-02-24 10:21
支持!!!

1魚 2006-02-25 11:05
這次是本網的首次舉辦比賽,也許是經驗不足,然而~工作人員都會盡最大心力,把這次活動辦好,吸取經驗,請大家拭目以待

犬齒鮪 2006-02-25 11:21
可惜小弟幫不上什麼

jackie 2006-02-25 13:53
要按排好工作人员名单~~
同埋参赛者名单喎~~~
要book艇..买钓饵...要安排车....真系好多野做呀~

李好姨 2006-02-25 22:43
(1)我覺得大會應該統計今次只可有幾多十人參加比賽,如不,就算book好船及車都不夠用
(2)大會應該預計要有幾多人或2-3工作人一組負責邊樣工作
(3)大會應決絕一些,領導人決定是玩什麼比賽,不可太就會員,因世上沒有樣樣都甘順意
(4)如有些會員不太認識此比賽事項及玩法,就要變他為工作人員,汲取更加經驗後下次再有比賽時可優先報名
(5)決定幾點集合,幾點出發,過時不等

希望大家唔好話我衰 ,相反,請大家試想外頭每項比賽會否順民?你喜歡參加就要遵守規則
你返工返學遲到都要處罰啦~~~~

四眼妹 2006-02-26 01:09
支持!!

sang 2006-02-26 01:21
支持

dacky 2006-02-26 01:38
我頂...............

李好姨 2006-02-26 02:40

1魚 2006-02-26 11:51
引用第15樓李好2006-02-25 22:43發表的“”:
(1)我覺得大會應該統計今次只可有幾多十人參加比賽,如不,就算book好船及車都不夠用
(2)大會應該預計要有幾多人或2-3工作人一組負責邊樣工作
(3)大會應決絕一些,領導人決定是玩什麼比賽,不可太就會員,因世上沒有樣樣都甘順意
(4)如有些會員不太認識此比賽事項及玩法,就要變他為工作人員,汲取更加經驗後下次再有比賽時可優先報名
(5)決定幾點集合,幾點出發,過時不等
.......

果然是女仕們的思考比較細心~~讚成!!

鱼子酱 2006-02-26 13:54
支持!

jackie 2006-02-26 14:01

小龍 2006-02-26 14:06

犬齒鮪 2006-02-27 09:30
贊成~!

barry 2006-02-27 09:58
好!

钓鱼必中 2006-02-27 10:04

狼來了 2006-02-27 14:11
對唔住呀...網聚食飯個晚都話去參加呢次的網內賽ga~不過咁岩3月12日個有緊要事要做呀..唔去la同大家一齊玩la~..為有等下一次la~~^^..預祝呢次網內賽順利進行...咁多位都爆釣回來~~^^  

尾長 2006-02-27 16:26
全力支持

再生強尼 2006-02-27 17:25
比賽就是要這樣,雖名次不重要,但要有體育精神!

肥仔 2006-02-27 22:36
引用第27樓狼來了2006-02-27 14:11發表的“”:
對唔住呀...網聚食飯個晚都話去參加呢次的網內賽ga~不過咁岩3月12日個有緊要事要做呀..唔去la同大家一齊玩la~..為有等下一次la~~^^..預祝呢次網內賽順利進行...咁多位都爆釣回來~~^^  

鄙視你..............

wah 2006-02-27 22:50

犬齒鮪 2006-02-28 08:59
wah也不參加!

barry 2006-02-28 10:03

狼來了 2006-02-28 11:49
引用第30樓肥仔2006-02-27 18:36發表的“”:

鄙視你..............

你咁講都無計ga~~..咁我真係唔得閒丫ma~~

細橋 2006-03-01 02:38
同大家咁多人釣魚好開心呀!

查看完整版本: [-- 會內賽請進.... --] [-- top --]