查看完整版本: [-- [2月19號] 晚飯火煱網聚~~~~饭后感!! --]

-> 會 員 互 動 -> [2月19號] 晚飯火煱網聚~~~~饭后感!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

vicky 2006-02-20 11:18

[2月19號] 晚飯火煱網聚~~~~饭后感!!

今次落澳门网聚真令人高兴,喜出望外添!!受到JACKIE兄既热情招待,吃得饱饱的!!能见到成日系网道发贴而又未见过面的钓友真令人兴奋!(好似中鱼甘)最 难得一见远道而来的犬兄了,扑素老实 ,初时还以为李好是男既点知会错意了(5好意思啊,好姨),BARRY听距电话把声还以为距好成熟,点知原来系比我还后生高大英俊潇洒既靓仔,不是日本人兄呢,如白翻D讲几句日语都几似日本人既,智达仔仔睇距侧面好似亚视果出*我和僵尸有个约会*马小玲既徒弟哦 ,宫本,高桥~,海狗,CRAZY CAT等还有一班比较年青的钓友~四眼妹等人以后有机再了解!!
希望有机会坦洲网聚就好了,平@@靓@@正@@

VICKY

四眼妹 2006-02-20 11:34

1魚 2006-02-20 11:36

不是日本人 2006-02-20 11:48
智达仔仔睇距侧面好似亚视果出*我和僵尸有个约会*马小玲既徒弟哦

我最鐘意li句

李好姨 2006-02-20 11:52
vicky,不緊要,我"李好姨"不會甘少氣....
你同我不太熟,你又不是時常上網,唔知我是男定女,好平常................哈哈!
我又唔識釣魚,有機你教我吧!

再生強尼 2006-02-20 11:55
坦洲綱聚好啦!順便返埋鄉下探公公婆婆!

vicky 2006-02-20 12:27

系啊,坦洲哩边D野好底食,又5怕话5干净添~!

再生強尼 2006-02-20 12:30
你住邊家??

钓鱼必中 2006-02-20 13:05

vicky 2006-02-20 13:20
引用第7樓再生強尼2006-02-20 12:30發表的“”:
你住邊家??

坦洲汇翠山庄附近

barry 2006-02-20 14:45
乜我把声好成熟咩?

李好姨 2006-02-20 15:09

barry 2006-02-20 15:23
是代表稳重吗?

李好姨 2006-02-20 15:26

barry 2006-02-20 15:58

vicky 2006-02-20 16:31

有时间既话,晚上过离坦洲玩翻晚啦~!!~

再生強尼 2006-02-20 16:34
我住係林東小學隔離的聯誼樓西座啦!

barry 2006-02-20 16:53

sang 2006-02-20 17:43
引用第15樓vicky2006-02-20 16:31發表的“”:

有时间既话,晚上过离坦洲玩翻晚啦~!!~

好有时间去坦洲玩

likevin 2006-02-21 02:33
引用第18樓sang2006-02-20 17:43發表的“”:

好有时间去坦洲玩

kin 2006-02-21 02:43

jackie 2006-02-21 20:53
vicky哥~~海狗无出席呀~~~

宮本 2006-02-21 21:32
4月整返個垣洲釣團都唔錯喎 ^^

智達 2006-02-21 21:34
嘩!宮本你個太空戰士海報好型呀....

barry 2006-02-22 10:12
使唔使到四月啊?

犬齒鮪 2006-02-22 10:28
引用第0樓vicky2006-02-20 11:18發表的“[2月19號] 晚飯火煱網聚~~~~饭后感!!”:
今次落澳门网聚真令人高兴,喜出望外添!!受到JACKIE兄既热情招待,吃得饱饱的!!能见到成日系网道发贴而又未见过面的钓友真令人兴奋!(好似中鱼甘)最 难得一见远道而来的犬兄了,扑素老实 ,初时还以为李好是男既点知会错意了(5好意思啊,好姨),BARRY听距电话把声还以为距好成熟,点知原来系比我还后生高大英俊潇洒既靓仔,不是日本人兄呢,如白翻D讲几句日语都几似日本人既,智达仔仔睇距侧面好似亚视果出*我和僵尸有个约会*马小玲既徒弟哦 ,宫本,高桥~,海狗,CRAZY CAT等还有一班比较年青的钓友~四眼妹等人以后有机再了解!!
希望有机会坦洲网聚就好了,平@@靓@@正@@

VICKY

难得一见远道而来的犬兄了,扑素老实===尼個係事實黎既~卡卡~

BARRY听距电话把声还以为距好成熟,点知原来系比我还后生高大英俊潇洒既靓仔===比想像中年輕DD~

不是日本人兄呢,如白翻D讲几句日语都几似日本人既===好似我一個釣魚既朋友。你一點都唔似日本人~

智达仔仔睇距侧面好似亚视果出*我和僵尸有个约会*马小玲既徒弟哦 ===那哈哈哈哈哈哈哈~~

kk 2006-02-22 10:38
引用第24樓barry2006-02-22 10:12發表的“”:
使唔使到四月啊?

因官本自上次萬山一戰后~己被鎖鏕了~~唉!慘~~~~~~~可憐

jackie 2006-02-22 10:42
去桂山就有機會 而家連萬山都有

barry 2006-02-22 10:48
是时候你们教导一下他什么叫做放松D了!

jackie 2006-02-22 10:51
唔明喎~高人~~

barry 2006-02-22 10:54
你去问宫本啦!!

犬齒鮪 2006-02-22 10:59

barry 2006-02-22 11:04
你又知?

宮本 2006-02-22 11:05
引用第23樓智達仔2006-02-21 21:34發表的“”:
嘩!宮本你個太空戰士海報好型呀....

系呀~太空戰士VII VIII 係我最喜歡的
由奇有王菲主唱 Eye's On Me的VII 更令我如痴如醉
故事當中的女主角賣花女在一半的劇情都未到
就死左... ...真是令人無法相信  

最后在psp終於有過交代了

jackie 2006-02-22 11:07
點解無人讚我個飛吻姐姐靚女架~~~

barry 2006-02-22 11:10
ou ~

犬齒鮪 2006-02-22 11:26
好靚女啊~

jackie 2006-02-22 11:38
要我出聲先有人讚~~唉~~~~

barry 2006-02-22 11:39
你自己知自己事啦!OU

李好姨 2006-02-22 11:53

jackie 2006-02-22 12:47
引用第38樓barry2006-02-22 11:39發表的“”:
你自己知自己事啦!OU

仲唸住介紹圖中靚女你識添~~~

凍檸茶 2006-02-22 14:05
JK~你都係換左佢吧la~~

犬齒鮪 2006-02-22 14:21
jk,咁虛幻既女仔,緊係你開聲先贊啦~

vicky 2006-02-23 12:13

JACKIE甘条女系你边个吖?

不是日本人 2006-02-24 15:29
VICKY→难得一见远道而来的犬兄了,扑素老实
犬兄→尼個係事實黎既~卡卡~  
不是日本人→真人和綱上照片差不多、但真人好私文、(定扮私文先?)

VICKY→BARRY听距电话把声还以为距好成熟,点知原来系比我还后生高大英俊潇洒既靓仔
犬兄→比想像中年輕DD~
不是日本人→我第一次見BARRY時都以為区好年輕架~~

VICKY→不是日本人兄呢,如白翻D讲几句日语都几似日本人既
犬兄→好似我一個釣魚既朋友。你一點都唔似日本人~  
不是日本人→都話我呉係日本人la

VICKY→智达仔仔睇距侧面好似亚视果出*我和僵尸有个约会*马小玲既徒弟哦
犬兄→那哈哈哈哈哈哈哈~~  
不是日本人→再次、、、waHAHAHAHAHAHAH~~~

追加:終於見到綱上2個日本人、高橋哲也、宮本、、、但原来都呉係日本人

barry 2006-02-24 15:38
VICKY→BARRY听距电话把声还以为距好成熟,点知原来系比我还后生高大英俊潇洒既靓仔
犬兄→比想像中年輕DD~
不是日本人→我第一次見BARRY時都以為区好年輕架~~
甘到底我是年轻定老啊?

不是日本人 2006-02-24 15:41
比起四眼妹、BARRY老師還可以説年轻麻

barry 2006-02-24 15:42
甘当然我唔可以同肥仔比啦!!

犬齒鮪 2006-02-24 15:45
那哈哈哈哈哈哈哈!!!!肥仔緊係年輕過你DD啦~

犬齒鮪 2006-02-24 15:46
VICKY→难得一见远道而来的犬兄了,扑素老实
犬兄→尼個係事實黎既~卡卡~  
不是日本人→真人和綱上照片差不多、但真人好私文、(定扮私文先?)
犬兄→一直以來都係咁嘎~ 所以溝唔到女仔啦~

查看完整版本: [-- [2月19號] 晚飯火煱網聚~~~~饭后感!! --] [-- top --]