查看完整版本: [-- 阿七个间..... --]

-> 裝 備 討 論 -> 阿七个间..... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

奇一 2005-06-14 20:08

阿七个间.....

明天又搞搞新意思..........想买野的话就去睇下啦?
      什么是新意思?一年一次特价罗...........7.5-----8折

jackie 2005-06-14 20:11
即係邊間呀???

1魚 2005-06-14 22:52
竹林呀~

jackie 2005-06-15 12:59
我頭先去佢到買左個魚箱啦~~220蚊~~~
費事去大馬搵犬齒兄送啦~~都係自己買!!!

犬齒鮪 2005-06-15 17:11
220蚊,多大容積的魚箱?什麼牌子的?

jackie 2005-06-15 17:58
provison gxu-1300rx
我只見到這樣寫著...牌子不知道1.3升吧~~
220澳門幣呢

barry 2005-06-15 19:00
都是好底涡
!!!还有D 乜野平野啊>

犬齒鮪 2005-06-16 10:06
不懂你買的算不算平,我這裡的54夸脫容量冷藏箱大概也是230元港幣,牌子是RUBBERMAID的。

jackie 2005-06-16 21:35
我的磯杆斷了....現在只剩下手杆..........
有否平價魚杆好介紹呀??

barry 2005-06-16 22:40
你无去看过乜?你听日系米去钓鱼啊?

下面是引用jackie于2005-06-16 21:35发表的:
我的磯杆斷了....現在只剩下手杆..........
有否平價魚杆好介紹呀??

有支NISSIN power千又,日本制造,賣600蚊倒。
我都訂左支,不過唔知好唔好架,貪佢寫明日本制造,以價錢都ok咋!

wah 2005-07-30 01:31
く果支D街係鈦 lor...

仲平過我之shmano 浜島xt.........          

買佢都好 lor.....
我要支1号
多謝鬼!!

查看完整版本: [-- 阿七个间..... --] [-- top --]