查看完整版本: [-- 219晚飯火鍋不熟識地點的問題集中帖 --]

-> 會 員 互 動 -> 219晚飯火鍋不熟識地點的問題集中帖 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2006-02-15 15:50

219晚飯火鍋不熟識地點的問題集中帖

當天6:30分在 筷子基掌櫃 (金龍電器對面) 閣樓 , 有誰不大熟悉地點的請在本帖留言

問: 筷子基掌櫃有沒有明確街名和號數?

BY/李好
或可乘巴士#3,#25由關閘到紅街市站再步行2-3分鐘便到
又或可乘的士到"筷子基沙梨頭南街 / 筷子基掌櫃" 方便快捷

BY/凍檸茶
係威翠花園(天客隆超級市場對面綠色的大廈)的樓下~
我記得係背後定係係隔離開左間泰豐超級市場嫁~~~

BY/再生強尼
有人唔識去call我!我帶你去!   找唔到肥仔找我!6383851

BY/肥仔
要幫手的請找我~

BY/dacky
如果要司機就call我啦 6106366

再生強尼 2006-02-15 16:12
係筷子基海邊果條街!

再生強尼 2006-02-15 17:01
有人唔識去call我!我帶你去!

李好姨 2006-02-15 17:12
http://www.macautourism.gov.mo/big5/macau_map1.html

關閘在3A區
筷子基在2B區
<以上圖片可自行放大>

或可乘巴士#3,#25由關閘到紅街市站再步行2-3分鐘便到
又或可乘的士到"筷子基沙梨頭南街 / 筷子基掌櫃" 方便快捷

凍檸茶 2006-02-15 18:27
係威翠花園(天客隆超級市場對面綠色的大廈)的樓下~
我記得係背後定係係隔離開左間泰豐超級市場嫁~~~

dacky 2006-02-16 09:28
唔知係邊啊我.....   強尼有無圖講解..   唔該

肥仔 2006-02-17 00:09
我同你一齊去咪得 law~

1魚 2006-02-17 00:58
有冇人可以陪 不是日本人 和 barry 呀??

肥仔 2006-02-17 01:01
要幫手的請找我~

不是日本人 2006-02-17 08:25
引用第7樓1魚2006-02-17 00:58發表的“”:
有冇人可以陪 不是日本人 和 barry 呀??

謝謝大家先、我地一出関口就飛的過去、或者打電話比大家、、、、

barry 2006-02-17 09:35
我会同日本人一齐去。大家放心有什么事我会达朵~~

再生強尼 2006-02-17 09:38
找唔到肥仔找我!6383851

不是日本人 2006-02-17 09:38
达朵~~

澳門漁樂網『一魚幇』

犬齒鮪 2006-02-17 09:40
????

barry 2006-02-17 09:42
俾下面剩是打劫日本人一个好了

犬齒鮪 2006-02-17 09:45

李好姨 2006-02-17 10:06
引用第14樓barry2006-02-17 09:42 AM發表的“”:
俾下面剩是打劫日本人一个好了

barry 2006-02-17 10:10

dacky 2006-02-18 01:29
我知係邊啦........   ^^   我戈日都要反工 , 但會早走 , 如果要司機就call我啦

阿叉 2006-02-18 13:16
到時唔識路再call你地

查看完整版本: [-- 219晚飯火鍋不熟識地點的問題集中帖 --] [-- top --]