查看完整版本: [-- 抵制西區某船佬 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 抵制西區某船佬 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

whero 2006-02-05 22:36

抵制西區某船佬

西區的高佬相信很多人都知道,昨日去三角山島,轉位開價100,後因實在位子太差,想再轉位居然被告知我人現在前山,試想一下,你載我們出海,然後跑去很遠的地方,萬一我們有什麼緊急情況時,不是叫天天不應,之前就聽說高佬態度不是很好,這次看來說法是不錯,昨日要去稍遠的地方,還沒去就說那里肯定風太大去不了,昨天北風三角山島最南面風會很大嗎?昨日最早本來是想去荷包島的,高佬只說風太大去不了,後來得知澳門有朋友也是昨日去的,根本沒什麼大風,,昨天同去還有蝦佬,wolfman,大黑腊,和另一位朋友,他們都可證實

sang 2006-02-05 23:04
抵制

小魚魚 2006-02-05 23:12
凡係西區高x船佬都係咁樣啦, 服務態度差, 冇責任心, 價錢又開天殺價,

宮本 2006-02-06 00:18
呢位高佬架船系咪裝左"船頭尺"嫁
轉位都收咁貴...... ~"~

去荷包應該有客船出
不過班次就沒艇家咁方便了

海狗 2006-02-06 00:24

likevin 2006-02-06 00:54

見血方休 2006-02-06 00:57
同意!!!
其實西區幾好釣,
但係就無乜船佬有品,
以佢哋D咁嘅爛艇都收咁貴,
貴都不單止,

西水高佬隻艇都坐唔過
嗰次話明包艇
我地11點剛上到礁佢居然話"要執位好執啦,我要返碼頭一轉車人出來,而家唔執就等到四點架啦"
真係有强烈的被騙感覺

barry 2006-02-06 09:20
封杀~!

不是日本人 2006-02-06 11:08

在出門釣魚BOOK電話的表裏削除高老電話或加上『封殺』『服務態度差』

1魚 2006-02-06 11:29
已在船家名稱左邊,另設立網友對該艇家的評價

一粒紅星代表=服務功能不是很理想   **=很差   ***=極差!!!

http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=5757&page=1&toread=1

钓鱼必中 2006-02-06 14:17
狂顶啊!现在D船价是太贵啦

奇一 2006-02-06 17:36
同情........支持,但每一个船佬可能对某一各客人都会有不同,包括服务态度,收费,最实際

是一早将价钱.<执位>,時间都讲明.....會对自己有保障些.............

jackie 2006-02-06 19:32
唉~~讲真真系好耐都无去过西区啦~~
不过我次次去亲都系坐朋友只三版船~~
由朝到晚执位都全包~~向来都唔帮亲船佬~~
咁当然无人地只快艇咁靓啦~~

見血方休 2006-02-07 00:20
下面是引用jackie於2006-02-06 19:32發表的Re:抵制西区某船佬:
唉~~讲真真系好耐都无去过西区啦~~
不过我次次去亲都系坐朋友只三版船~~
由朝到晚执位都全包~~向来都唔帮亲船佬~~
咁当然无人地只快艇咁靓啦~~

嘩,咁正!下次帶埋我去得唔得呀???

智達 2006-02-07 00:39
西區我好『能』憎兩個船佬其中一個就係高佬!我都受過佢氣,講起就把幾火,我地出錢係消費者,好似求佢咁,呢樣唔得乜都唔得,

crazyscat 2006-02-07 02:12
最憎那種人,要多少咪開句聲囉,無D積業度德,以後咪能叫佢,等佢食蕉無味

見血方休 2006-02-07 02:34
下面是引用奇一於2006-02-06 17:36發表的:
同情........支持,但每一个船佬可能对某一各客人都会有不同,包括服务态度,收费,最实際

是一早将价钱.<执位>,時间都讲明.....會对自己有保障些.............

唉!講明又點?嗰次我哋都講明包艇啦,佢咪一样閃咗去接第二班人!收錢嗰陣就識收$500,如果佢係好就唔會咁多人都領過佢嘢啦!!!佢嘅惡行我一早喺‘珠海艇家電話’個貼度講過啦!

vv2323 2007-08-22 07:15
同意、、態度唔好价錢又貴

Danny 2007-08-23 15:49
講真無魚釣轉位都唔肯,又唔系唔駛比錢,唔去都小到拒去啦!唔好話底制拒,唱到通街知最好,等拒改善下服務態度!

林诺恒 2007-08-23 16:04
无良

TUNA 2008-04-08 08:57
你有冇後船,

路過... 2008-04-08 18:01
個日我都有出~不過吾係高佬個隻,不過都有fd講佢條友海鮮價 (d fd重係老手潻!可信情到100%)

路過... 2008-04-08 18:05
重有東區都吾好得去邊~ 可能係多左d大陸釣友啦!

任我行 2008-04-08 18:27
引用第22樓路過...2008-04-08 18:05發表的“”
重有東區都吾好得去邊~ 可能係多左d大陸客啦!

係大陸釣友..唔係大陸客

西區高佬就係咁..抵制!!

路過... 2008-04-09 02:55
引用第23樓16 組2008-04-08 18:27發表的“”

係大陸釣友..唔係大陸客

西區高佬就係咁..抵制!!

SORRY

tong9 2008-04-09 08:48
支持.澳門人(**)高佬最冇品

TUNA 2008-04-11 13:08
抵制 封殺

小幹炮love 2008-04-12 10:00
支持

BBXX 2008-06-06 17:34

釣魚痴 2008-06-06 17:39
同意

太子 2008-06-06 18:28
引用第9樓1魚2006-02-06 11:29發表的“”
已在船家名稱左邊,另設立網友對該艇家的評價

一粒紅星代表=服務功能不是很理想   **=很差   ***=極差!!!

http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=5757&page=1&toread=1

係感以打五粒星比佢啦*****

永不錄用

鲤化龙 2008-09-24 17:30
我地系出钱买气受!!永不錄用!永不錄用

香蕉仔 2008-09-26 04:47
[attachment=55109] 以後咪(能)幫(親)佢.......坐我呢架!!!!!!!!!!!!!! [attachment=55110] 4500匹馬力4個人成團出發!!!!!!!!!!!!

寶記 2008-09-26 12:29

任我行 2008-09-26 19:26
引用第  32  樓  香蕉仔  於  2008-09-26 04:47  發表的 :
[attachment=55109] 以後咪(能)幫(親)佢.......坐我呢架!!!!

樣衰到丫..........抵制!

釣魚痴 2008-09-26 20:00
西區艇是這樣

tong9 2008-09-26 23:33
引用第  32  樓  香蕉仔  於  2008-09-26 04:47  發表的 :
[attachment=55109] 以後咪(能)幫(親)佢.......坐我呢架!!!!!!!!!!!!!! [attachment=55110] 4500匹馬力4個人成團出發!!!!!!!!!!!!

一哥隻.....

查看完整版本: [-- 抵制西區某船佬 --] [-- top --]