查看完整版本: [-- 南灣湖的泊柏湖停車場要小心呀 --]

-> 法 律 諮 詢 -> 南灣湖的泊柏湖停車場要小心呀 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魚魚 2006-01-27 11:13

南灣湖的泊柏湖停車場要小心呀

年近歲晚, 萬事小心! 而家澳門o既不法份子似乎越來越多.....
有好多o係珠海深圳特區 "搵食" 的 "專業人士" 來澳 "大展拳腳".....
大家要打醒十二分精神, 特別係單身出入的女性......
唔見錢事小, 人身安全最緊要!!! 有時真係唔好懶, 寧願兜遠o的,
行多o的路都唔好行o的橫街窄巷呀!!!!

泊栢湖停車場要小心呀!!! (單身女子可免則免)

星期五晚七點靈我停低部電單响南灣栢湖停車場樓梯果邊等朋友,見到個自由行款既男
人企咗响停車場樓梯出入口,我等我朋友等左差不多半個鐘個男人都係咁企响處,之後
我見到有個女仔行去果度落樓梯應該係攞車,個男人即刻跟住個女仔行落樓梯,我即刻
响按搏命咇,個女仔停低望住我,我打手叫佢行過來我處,話佢知個男人跟住佢,過咗一
陣個男人行翻上來,我肯定佢想老笠個女仔,後來個女仔叫我陪佢去攞車,
翻來都重係見到個男人响果處,之後佢跟咗個男人落去,你哋要小心呀!!!

新口岸各大賭場附近的酒店, 橫街小巷滿佈危險

上星期六晚,我途經財神酒店,行到去近南光百貨果邊,企左向南光百貨旁果條橫街
到講緊電話,講講下有條馬蘭奴經過,睇個樣就唔似本地人啦,一路行就一路望住
我,我又望住佢,佢行過左又行返轉頭,仲向住我行過黎,我一見勢色唔對,即刻行
快兩步出大街,佢又跟住我行快喎,跟住我就快步走入隔離商場,佢見我入左商場就
無跟入黎,只係向門口望左幾眼就走左啦。對面係警局都可以咁狼死。

請轉寄你的朋友們!! 年尾流流, 大家平安大吉!!

犬齒鮪 2006-01-27 11:17
多謝~

李好姨 2006-01-27 14:13
THANKS A LOT!!!

筏仔 2006-01-27 14:32

sang 2006-01-27 18:01
多謝雞泡

見血方休 2006-01-27 18:35
嘩,如果澳門d市民個個好似你咁熱心,咁澳門一定太平好多,
咁你有無報埋警呀?
等d差佬踢吓佢,分分鐘有架生喺身都唔定

boris 2006-01-27 18:44
大雞泡都係轉貼咋~~唔好見血方休啦~~
總之大家相安無事,身體健康就好啦~~~

hungjay2004 2006-01-27 21:40

海狗 2006-01-27 23:20

小魚魚 2006-01-28 01:44

likevin 2006-01-28 01:47

crazyscat 2006-01-28 05:37
哈哈哈個大陸佬會唔會...晤會以為你係邊個名星想向你囉簽名呀

dacky 2006-01-31 16:20
雞泡兄真係唔話得啦................  

小朋友 2006-01-31 17:46
下面是引用boris於2006-01-27 18:44發表的:
大雞泡都係轉貼咋~~唔好見血方休啦~~
總之大家相安無事,身體健康就好啦~~~

haha,, 我仲真係以為大雞泡"英雄救美"tim........ ^^

鱼子酱 2006-01-31 18:14

光頭死神 2006-02-01 13:09
戈條友係咪高高地瘦瘦地 , 貌似春春咁 ga ?

小魚魚 2006-02-02 01:22

狼來了 2006-02-06 14:59
咁寸呀D衰人...嚟澳門人搵食~~><~~

查看完整版本: [-- 南灣湖的泊柏湖停車場要小心呀 --] [-- top --]