查看完整版本: [-- 求..Canon 紅色 Professional Service 相機帶 --]

-> 法 律 諮 詢 -> 求..Canon 紅色 Professional Service 相機帶 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

了神 2006-01-10 11:54

求..Canon 紅色 Professional Service 相機帶

唔知澳門有沒有得買呢 ?

1魚 2006-01-10 12:21
會員高橋哲比較清楚這個行情~幫您send mail 叫他回您帖

犬齒鮪 2006-01-10 12:56
1魚叔是說高橋哲也嗎?

1魚 2006-01-10 13:01
下面是引用犬齒鮪於2006-01-10 12:56發表的:
1魚叔是說高橋哲也嗎?

對呀~攝影方面還算行的

hungjay2004 2006-01-10 14:58

angel 2006-01-10 15:52

likevin 2006-01-10 20:17

磯民 2006-01-10 21:26
香港好多到有得買....百多元就有(全新)

細橋 2006-01-10 22:14
去渡船街間photo nice麗斯睇下咯~
我部canon都係個到買
不過條跟機帶係黑色吾係紅色~
如果你部係dslr的話就要買原裝帶吾好買雜牌or假野
否則跌爛部機就肉哭無淚...
香港旺角大把周圍都有

我影相馬馬地
但係都自己搭左個小型影樓
用了數月月薪辛辛苦苦逐步逐件買~
以家無心機影比你睇
下次有job做
影個局比你睇下啦~

1魚 2006-01-10 22:24
了神兄是香港專業的攝影工作室....對嗎

了神 2006-01-11 09:38
下面是引用1魚於2006-01-10 22:24發表的:
了神兄是香港專業的攝影工作室....對嗎

攝影同釣魚都是我的興趣~~ 只是玩票性質, 談不上專業 !!

了神 2006-01-11 09:41
下面是引用磯民於2006-01-10 21:26發表的:
香港好多到有得買....百多元就有(全新)

香港好多地方都有黑色, 但紅色印上Professional 就少有了~~

查看完整版本: [-- 求..Canon 紅色 Professional Service 相機帶 --] [-- top --]