查看完整版本: [-- 我在漁人買的釣具 肥仔請進 --]

-> 假 餌 釣 魚 -> 我在漁人買的釣具 肥仔請進 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

fishfish^^ 2005-06-09 11:31

我在漁人買的釣具 肥仔請進

TICA竿   比我高少少     都幾好手感$410

ABU GARCIA REEL 攪     $260

MUSTAD 絲 10LB

YGK炭腳5號

SUGOI   4隻

DUEL F632_PRH      

DUEL F655_PRH

DUEL F730_HIW等等

這些都是星期三下午在漁人買的

肥仔哥今個星期六,日 你會洛去漁人嗎

我五六日都會去     不如你帶我去西灣釣幾轉     試下我支漁竿

我是新手哦

Ar保 2005-06-09 11:47
好靚的入門裝備﹐不過﹐你支竿既用線磅數泛圍係幾至幾LB﹖要用到10LB母線咁大﹖

fishfish^^ 2005-06-09 18:08
好似是15

肥仔 2005-06-09 23:08
ok , 你打比我 la~~~~

fishfish^^ 2005-06-10 06:14
你電話幾號呀   我吾知
qoos有人話你在大陸渦

狼來了 2005-07-05 20:42
下面是引用fishfish^^于2005-06-10 06:18发表的:
你電話幾號呀   我吾知
qoos有人話你在大陸渦

你係咪..qoos個個""鯨魚""呀..??

四眼妹 2005-07-08 17:45
佢係呀~

狼來了 2005-07-08 19:14
你又知佢係...你見過佢嗎~~??

阿叉 2005-07-20 20:08
因為佢講過佢係呀~~所以我地咪知佢係lo...

阿叉 2005-07-20 20:09
我就見過佢兩次~~第一次係同水哥你出去戈陣~佢都有跟去呀~第二次係同光頭佢地一齊去戈陣見到佢~

不過呀leia佢唔只見過佢兩次哦~

查看完整版本: [-- 我在漁人買的釣具 肥仔請進 --] [-- top --]