查看完整版本: [-- ABU ISLAND 和ABU SALAR SPOON --]

-> 假 餌 釣 魚 -> ABU ISLAND 和ABU SALAR SPOON [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

犬齒鮪 2005-06-07 16:45

ABU ISLAND 和ABU SALAR SPOON

ABU ISLAND 和ABU SALAR SPOON,這兩種匙型假餌澳門或其他地區有賣嗎?

狼來了 2005-07-06 09:05
我好似有一只..........不過都係舊年係去福建個陣買的~~~~...
廣州的金花地有一間abu的專門店...我過幾日去開幫你睇下有無la~~~~^^

犬齒鮪 2005-07-06 11:55
謝謝狼兄了。

狼來了 2005-07-06 21:59
唔使咁客氣la~~~~^^~~~~...
係呢~~~我見係有好多surecatch的假餌o~..請問你在邊度買的~~~^^

肥仔 2005-07-06 23:48
佢應該唔洗買個喎~~

光頭死神 2005-07-07 02:59
你應該問佢 .... 你差幾多隻就齊曬所有既系列同顏色 ~~~

犬齒鮪 2005-07-07 09:50
下面是引用狼來了于2005-07-06 21:59发表的:
唔使咁客氣la~~~~^^~~~~...
係呢~~~我見係有好多surecatch的假餌o~..請問你在邊度買的~~~^^

狼兄,我是馬來西亞人,那些SureCatch假餌在馬來西亞、新加坡、泰國買得到。香港應該也有吧~

狼來了 2005-07-07 12:36
o~~~~~~..你係tester呀~~~~??~~~~~^^~~~~~~係呢....咁個d surecatch的幾多錢一只度呀~~~~??~~~~~~~~我今年都可能去泰國..可能會去買ga~~~^^

犬齒鮪 2005-07-07 12:38
你說的是SURECATCH邊款假餌?

狼來了 2005-07-07 12:39
minow or crank~~~~

犬齒鮪 2005-07-07 12:41
價錢不一定,10多到30多馬幣都有,看哪個款。泰國的價錢我就不知,應該差不多。

狼來了 2005-07-07 12:44
wa~~馬$好似要x4點幾倍ga bo

犬齒鮪 2005-07-07 12:51
馬幣 X 2.1 而已就是澳門幣了。

狼來了 2005-07-07 12:54
e~~~~~咁都唔算好貴bo~~~~^^~不過都要睇過咩只先講得埋la~~~~^^~
係la~~~..就嚟考試了~~~~..走先la~..有空再聊~~~~^^

肥仔 2005-07-08 12:26
有錢人邊會話貴 ga~~~

犬齒鮪 2005-07-08 12:27
原來狼來了是有錢人唷︿﹀︿︿﹀︿

狼來了 2005-07-08 13:28
更係唔係la~~~~~~~..你唔好听條死肥仔講野先得ga~~~~~~~..我好窮ga ja~~.成日都要問阿肥仔借假餌用ge~~~~~~^^

犬齒鮪 2005-07-08 15:31
肥仔你睇,尊師發火啦~以後要多借假餌給尊師用喔。

狼來了 2005-07-08 19:16
唔好咁叫我la~~~~~~~~..我會0開心的~~~~><~~~~~~
不過你有一樣野講得好有道理...阿肥仔應該借多d假餌俾我用~~~~~^^

狼來了 2005-07-08 19:18
大齒鮪兄........你知唔知呀...肥仔借俾人地用個d假餌多數都會中大魚ga~~..就算唔大呀...你攞住佢假餌釣魚個日一定有釣咬呀~~~~~~~~~~~~~^^~~~~~~~真ga~~~..唔信你可以問下光頭ga~~佢就係最好的人證了~~~~~~~~~~~~~~~~^^

犬齒鮪 2005-07-09 10:19
哇哈!咁我都要送一d假魚俾肥仔,然後再叫肥仔借給我嚕!~

肥仔 2005-07-09 12:42
下面是引用狼來了于2005-07-08 19:18发表的:
大齒鮪兄........你知唔知呀...肥仔借俾人地用個d假餌多數都會中大魚ga~~..就算唔大呀...你攞住佢假餌釣魚個日一定有釣咬呀~~~~~~~~~~~~~^^~~~~~~~真ga~~~..唔信你可以問下光頭ga~~佢就係最好的人證了~~~~~~~~~~~~~~~~^^

你個衰公 , 唔好係度呃"神"騙"犬"呀~

狼來了 2005-07-10 17:56
我講事實jama~~~~~^^~~~~~haha~~~~~~~~

犬齒鮪 2005-07-11 11:18
光頭,有冇咁既事啊??^^

狼來了 2005-07-12 20:49
有呀有呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~

四眼妹 2005-07-15 20:34
點解一定係肥仔的假餌中魚的机率先高呀????唔通肥仔你響假餌到做左d咩手腳........落左咒????

肥仔 2005-07-15 23:39
佢地呃人 ja ma~~~~

犬齒鮪 2005-07-16 13:50
下面是引用lei于2005-07-15 20:34发表的:
點解一定係肥仔的假餌中魚的机率先高呀????唔通肥仔你響假餌到做左d咩手腳........落左咒????

一定係落左降頭!!!!

四眼妹 2005-07-16 20:09
大家咪要對肥仔好d????千萬不要毒害我呀~

犬齒鮪 2005-07-16 22:15
別怕,解降人在此,hihihiiiiiiiiiii

四眼妹 2005-07-17 00:05
=.="......

犬齒鮪 2005-07-17 17:51
乜咁既表情呀~無信心咩?

四眼妹 2005-07-17 22:16
几架.......

犬齒鮪 2005-07-18 14:36
唔明?????

四眼妹 2005-07-18 18:19
又真係無咩信心玩好釣魚這個活動架.....

犬齒鮪 2005-07-19 09:51
三分鐘熱度,剛接觸就沒信心了。唉.......
釣魚是不需要信心去玩好它的,只要自己感到快樂就行,又不是什麼功課工作之類的。釣魚可以是很“個人”的活動,妳釣得好不好也沒人笑,最重要是肯慢慢學習,以後自然就釣得好了。

Ar保 2005-07-19 11:12
聽犬板大講野真係聽出耳油﹐說得太好了

犬齒鮪 2005-07-19 11:19
攻兄過譽了......小弟只是覺得她剛接觸釣魚活動,那麼快就沒信心,太可惜了。
其實我很羨慕你們,釣魚時無憂無慮,沒有壓力。(這是肺腑之言)

Ar保 2005-07-19 11:30
可是只有你一個覺得我們釣魚無憂無濾好﹐但我們所有人都覺得你釣得有憂有濾才最好(全體人之言)

犬齒鮪 2005-07-19 11:54
你們沒有置身其中,不知箇中滋味.........我兩方面都經歷過所以才有此感慨。
說真的,不要羨慕我的工作,我寧願做賺多點錢的工作,有足夠的錢供我無憂無慮釣魚,那才是我的理想。

四眼妹 2005-07-19 16:16
哦!其實我冇信心的原因係....我唔識釣魚.......但係我會繼續去玩釣魚這個活動的.........

犬齒鮪 2005-07-19 17:14
個個初學釣魚的都是冇信心的啦,釣多几次自然就識了。

四眼妹 2005-07-20 13:32
當然......近來我上左一個班...響釣魚總會到上架........我覺得几好啦~

四眼妹 2005-07-20 13:33
等我學多d...之後就...................^--^釣晒所有魚佢~~~哈哈哈哈~

犬齒鮪 2005-07-20 13:37
妳釣得晒我就拜妳為師,jiji。。

四眼妹 2005-07-20 19:59
=.=".......一定有机會的~~不過可能要等n年~

阿叉 2005-07-20 20:22
下面是引用leia于2005-07-20 13:32发表的:
當然......近來我上左一個班...響釣魚總會到上架........我覺得几好啦~

係呀係呀~上堂戈奐都會覺得好好笑ga

犬齒鮪 2005-07-21 09:27
我唸住妳上堂個陣“ 釣魚 ”喔,,^0^0^

四眼妹 2005-07-21 14:29
唔會!釣魚是我的興趣呀媽..........除非我興趣變了吧~

犬齒鮪 2005-07-21 14:43
咁.....呢個年紀的少女都好多變既..........

查看完整版本: [-- ABU ISLAND 和ABU SALAR SPOON --] [-- top --]