查看完整版本: [-- 請問萬山 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 請問萬山 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

P.M. 2013-12-05 16:32

請問萬山

請問宜家出萬山兩日,連酒店連船要幾錢,點樣安排好?

北京! 2013-12-05 18:12
來回船票大約百二、三左右,房租陽光200元,其他百三至百五左右不等。
現在萬山有两間釣具店,都有釣船可租,而且他們散客也做,價錢也算合理。經營模式類似九洲島阿成。非常方便。
他們會同你開定蝦粉,臨走時會同你洗好冰箱餌袋、處理好魚獲。

P.M. 2013-12-05 18:33
引用第  1  樓  北京!  於  

發表的  :

來回船票大約百二、三左右,房租陽光200元,其他百三至百五左右不等。
現在萬山有两間釣具店,都有釣船可租,而且他們散客也做,價錢也算合理。經營模式類似九洲島阿成。非常方便。
他們會同你開定蝦粉,臨走時會同你洗好冰箱餌袋、處理好魚獲。

有冇電話阿師傅,如果散客一個幾錢?

華少2013 2013-12-05 18:54
我 都想 出

P.M. 2013-12-05 20:54
引用第  3  樓  華少2013  於  

發表的 回 2樓(P.M.) 的帖子 :

我 都想 出   

我地應該系20號出,但系乜野都5知

Sam_Sam 2013-12-05 21:57

亞枝 2013-12-06 01:19
非常方便

arrowtsang 2013-12-06 06:59
引用第  4  樓  P.M.  於  

發表的 Re:回 2樓(P.M.) 的帖子 :

我地應該系20號出,但系乜野都5知

細佬:万山有獅子、老虎,你好危險䅃!

P.M. 2013-12-06 15:24
引用第  7  樓  arrowtsang  於  

發表的 Re:Re:回 2樓(P.M.) 的帖子 :

細佬:万山有獅子、老虎,你好危險䅃!

咁我更加要去拯救白小姐院腸大大幾時傳授反兩招打🐯祕笈

查看完整版本: [-- 請問萬山 --] [-- top --]