查看完整版本: [-- 測試手機傳相 --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 測試手機傳相 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2013-07-06 16:02

測試手機傳相

使用HTC手機

1魚 2013-07-06 16:19

Sam_Sam 2013-07-06 17:57
有d肚餓

arrowtsang 2013-07-06 18:30
   [attachment=137378]

1魚 2013-07-06 19:01

joaoao 2013-07-06 21:04
我部埃瘋發言發相片一概錯誤提示     

1魚 2013-07-06 21:44
引用第  5  樓  joaoao  於  

發表的  :

我部埃瘋發言發相片一概錯誤提示       

我本身部大陸山寨手機一向都係無法傳圖,今日試老虎部HTC,一開始也不可以,但後來下載了 FlashaPlayer ,安裝好之後就可以了,而我部山寨機,安裝了 FlashaPlayer 也是無法傳圖,大家不妨試試下載安裝,反正是免費軟體,但iphone我就不知可否安裝 FlashaPlayer,因系統不同

joaoao 2013-07-06 22:28
最弊今年連文字都發唔到

3901 2013-07-06 23:21
htc

悲情釣手 2013-07-07 01:42
iphone好多限制

看海 2013-07-07 04:39
我已轉用***

看海 2013-07-07 04:40

釣魚痴 2013-07-07 11:17
'123

常滿 2013-07-07 16:15
過大上傳唔到

1魚 2013-07-07 17:15
引用第  13  樓  常滿  於  

發表的  :

過大上傳唔到   

手機本身有功能修細相片的,修一下檔案就細好多了

小魔女SOS 2013-07-08 10:20
我之前用iphone連上傳相片的權利都冇 現在換了電話三叔公可以比我選擇上傳圖片但又過大上傳唔到

1魚 2013-07-08 10:55
引用第  15  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

我之前用iphone連上傳相片的權利都冇 現在換了電話三叔公可以比我選擇上傳圖片但又過大上傳唔到   

目前我們論壇已經開放到可以傳1M的相片,這個限度應該一般論壇是不可能的了,好多論壇只能傳100k左右,現在開放到1m,如果睇個帖有10張相,已經用左1G的資源了,手機一定有功能自已修相的,修一下就變成幾十k

小魔女SOS 2013-07-09 10:39
引用第  16  樓  1魚  於  

發表的  :

目前我們論壇已經開放到可以傳1M的相片,這個限度應該一般論壇是不可能的了,好多論壇只能傳100k左右,現在開放到1m,如果睇個帖有10張相,已經用左1G的資源了,手機一定有功能自已修相的,修一下就變成幾十k

我試下再修一修改相片後再發過

查看完整版本: [-- 測試手機傳相 --] [-- top --]