查看完整版本: [-- 有沒有師兄去過黃泡呀! --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 有沒有師兄去過黃泡呀! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

路過... 2013-06-21 02:23

有沒有師兄去過黃泡呀!

收到路邊社消息話好似吾見左和!!!!!!!!
吾知係吾係哩???????????

arrowtsang 2013-06-21 07:16
係度,两日前,好友万山海钓之家亚斌先去过,放在相上微信,釣果不太好!

arrowtsang 2013-06-21 07:18
係度,两日前,好友万山海钓之家亚斌先去过,放在相上微信,佢老实人,報釣果不太好! [attachment=137114]

財叔 2013-06-21 08:43
新泡未去釣个       

whero 2013-06-21 11:21
一個字~~~~曬~~~~   

ericsuper1 2013-06-21 12:06
路過...我都想去....搞團去啦!!!!!!!!!

機車28 2013-06-21 12:39
火地獄

機車28 2013-06-21 12:40
引用第  5  樓  ericsuper1  於  

發表的  :

路過...我都想去....搞團去啦!!!!!!!!!   

最近天氣不穩!

ericsuper1 2013-06-21 14:29
引用第  7  樓  機車28  於  

發表的  :

最近天氣不穩!

收到!!!

Sam_Sam 2013-06-21 23:33

路過... 2013-06-22 00:16
引用第  2  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

係度,两日前,好友万山海钓之家亚斌先去过,放在相上微信,佢老实人,報釣果不太好! [attachment=137114]  
thx你

浦阳江畔 2013-06-23 02:07
路过,去黄泡有团就叫埋我.

浦阳江畔 2013-06-23 02:08
路过,去黄泡有团就叫埋我

路過... 2013-06-24 00:52

引用第  12  樓  浦阳江畔  於  

發表的 回 樓主(路過...) 的帖子 :

路过,去黄泡有团就叫埋我
ok

查看完整版本: [-- 有沒有師兄去過黃泡呀! --] [-- top --]