查看完整版本: [-- 邊間魚具鋪有賣阿布的路亞竿同輪? --]

-> 裝 備 討 論 -> 邊間魚具鋪有賣阿布的路亞竿同輪? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

MG 2013-05-23 15:02

邊間魚具鋪有賣阿布的路亞竿同輪?

本人是新手,想學玩下路亞。想買支ABU的Veritas,配個BMAX2輪,請高手前輩指點指點。謝謝。

MG 2013-05-23 15:04
先謝謝了。

arrowtsang 2013-05-23 15:20
吳色!夏毀!

小魔女SOS 2013-05-23 15:48
路亞不懂,唔識,下一位x2

昭昭 2013-05-24 01:43

小第知(下環個邊)慈幼中X..個到有間專賣路亞的...
不過一分$$$$一分貨...個到D野在MACAU...計是OK...加...
ABU...我之前到買左個幾好,,,架///就是捨不得用...因成千幾銀/.

路亞添 2013-05-25 01:24
http://www.fishingmacau.com/bbs2/read.php?tid=29

浦阳江畔 2013-05-25 12:10
在风顺堂街的鱼猎人,找阿牛/

MG 2013-05-25 16:35
我昨晚去兜左一圈,都吾見到間鋪,拒幾點關門啊。

Sam_Sam 2013-05-25 16:55

小黑_彥 2013-05-26 01:16
5點左右收架la,你3點左右去比較安全D多數都係到.

MG 2013-05-27 09:26
所以我打算今日早D去。

查看完整版本: [-- 邊間魚具鋪有賣阿布的路亞竿同輪? --] [-- top --]