查看完整版本: [-- 靚仔竿袋 --]

-> 裝 備 討 論 -> 靚仔竿袋 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2013-05-07 20:56

靚仔竿袋

都說過沒事不要進釣具店啦!剛剛路過某釣具店,下馬問前程,看到中國品牌VFOX竿袋,How much money?
噢噢~不用一千台幣,輕巧,方便~買了它!!!.
兩個拼在一起,沒差很多吧,一個市價八千台幣,一個不用一千,神父,我知錯了!我不要再同日本仔打工鳥!

arrowtsang 2013-05-07 21:09
鹅近排嘟做左  Vfo屎  既 fan鼠哇! [attachment=135673]  [attachment=135674]

留影不留魚 2013-05-07 21:10
用料大同小異 就是英文字不同 差七千臺幣

1魚 2013-05-07 21:17
引用第  1  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

鹅近排嘟做左  Vfo屎  既 fan鼠哇!   

cornwu 2013-05-07 21:29
釣具店不要亂進喔~

whero 2013-05-07 21:30
其實是竿子太多沒竿袋可放了~~

seng3388 2013-05-07 21:39

生仔 2013-05-07 22:28

obrien 2013-05-07 23:53
引用第  1  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

鹅近排嘟做左  Vfo屎  既 fan鼠哇! [attachment=135673]  [attachment=135674]  

泥都几失貨呀....

台灣仔 2013-05-07 23:56
VFOX     

3901 2013-05-08 00:00
VFox我仲以為系台灣品牌?! 大鄉里

arrowtsang 2013-05-08 00:06
買我果款啦,外表更易清理,容积更合乎矶钓,3竿1棍都轻鬆放得落,BBX 白Zoon竿又放得到,竿包又硬身,淘宝另外的我也研究左好多个,但冇現貨比较買错左就冇意思啦……,當中有
D係硬盒式,我都用过,效果係~~唔识企兼容易跣落海,而我呢个Vofx四百几蚊!已经用左10水,哈哈! 好用丫!

大木經銷 2013-05-08 00:10
     等我個澳仕馬山寨白膠竿袋不知何時用壞

財叔 2013-05-08 06:05

kam.wong 2013-05-08 06:19
       真係好靚,

ymtchris 2013-05-08 10:35

小魔女SOS 2013-05-08 11:18
引用第  11  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

買我果款啦,外表更易清理,容积更合乎矶钓,3竿1棍都轻鬆放得落,BBX 白Zoon竿又放得到,竿包又硬身,淘宝另外的我也研究左好多个,但冇現貨比较買错左就冇意思啦……,當中有
D係硬盒式,我都用过,效果係~~唔识企兼容易跣落海,而我呢个Vofx四百几蚊!已经用左10水,哈哈! 好用丫!

你哥10水係咁易出一出,上到石都唔洗點摸佢又蕉一日,梗係內用啦

小魔女SOS 2013-05-08 11:19
引用樓主  1魚  於 2013-05-07 20:56

發表的 靚仔竿袋 :

都說過沒事不要進釣具店啦!剛剛路過某釣具店,下馬問前程,看到中國品牌VFOX竿袋,How much money?
噢噢~不用一千台幣,輕巧,方便~買了它!!!.
兩個拼在一起,沒差很多吧,一個市價八千台幣,一個不用一千,神父,我知錯了!我不要再同日本仔打工鳥!

有時唔洗進釣具店都...................

看海 2013-05-08 12:18
     的確係   

釣魚郎 2013-05-08 13:20

悲情釣手 2013-05-08 15:40
支持冇事不要進釣具店     

沒釣魚很久了...     

Sam_Sam 2013-05-08 23:13
質地幾好   

魚珠魚寶 2013-05-10 06:48
引用第  21  樓  藍玫瑰  於  

發表的  :

沒釣魚很久了...       

X2

郑二伟 2014-05-17 00:34

查看完整版本: [-- 靚仔竿袋 --] [-- top --]