查看完整版本: [-- RYOBI ARCTICA II --]

-> 裝 備 討 論 -> RYOBI ARCTICA II [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2013-05-05 00:45

RYOBI ARCTICA II

想買個4000型拉力絞,呢隻RYOBI好似都唔錯,4000型三百克出頭,唔算重,六百幾澳門幣,雙線盃

RYOBI ARCTICA 6000 打怪獸影片

路過... 2013-05-05 01:06

1魚 2013-05-05 08:34
加影 RYOBI ARCTICA 6000 打怪獸影片

悲情釣手 2013-05-05 08:48
唔通呢排有好多3公斤嘅魚釣     

arrowtsang 2013-05-05 09:06
RYOBI的手剎N年前用過,當吋新貨面世,兩年後零件損壞,冇得配,不知現在此點牌有否這個"無補給"的大問題,想買的,三思!

1魚 2013-05-05 11:14
引用第  3  樓  悲情釣手  於  

發表的  :

唔通呢排有好多3公斤嘅魚釣       

係用尼去釣石鯛用,4號主線,用4000絞適合捲一餅150m的絲嘛

1魚 2013-05-05 11:16
引用第  4  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

RYOBI的手剎N年前用過,當吋新貨面世,兩年後零件損壞,冇得配,不知現在此點牌有否這個"無補給"的大問題,想買的,三思!

我係買一般拉力絞,耐用好多,正常使用十幾年都不會變壞

悲情釣手 2013-05-05 11:53
夢幻之魚.石鯛 咁係咪用支ATTENDER2嚟釣呀   

1魚 2013-05-05 12:16
引用第  7  樓  悲情釣手  於  

發表的  :

夢幻之魚.石鯛 咁係咪用支ATTENDER2嚟釣呀     

係呀~1.7ok啦!

昭昭 2013-05-05 13:25

路亞添 2013-05-05 13:30
RY0Bl好像被大陸光威BUY左••••所以

leocheong 2013-05-05 13:56

邊樹有咁多怪獸打.

Sam_Sam 2013-05-05 22:48

ymtchris 2013-05-06 09:25

fd_dicky 2013-05-06 14:05
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.7.Kq4nFd&id=12558589491

依隻靚仔d

釣魚郎 2013-05-07 12:03

大鯛 2013-05-08 13:27

查看完整版本: [-- RYOBI ARCTICA II --] [-- top --]