查看完整版本: [-- 請問呢個釣點係桂山邊度,請知道的大師指點一下 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 請問呢個釣點係桂山邊度,請知道的大師指點一下 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

tomato 2013-03-24 02:54

請問呢個釣點係桂山邊度,請知道的大師指點一下

有大師知道呢個釣點嗎?洗吾洗出艇呢? 包車去吾去到呢?  [attachment=134576]  [attachment=134577]  [attachment=134578]

求.敗 2013-03-24 04:33
     唔話你知

劉村長 2013-03-24 06:22
應該係電廠碼頭,包車去到,但要走一段斜坡。

劉村長 2013-03-24 06:24
Sorry,睇錯,好近,吳使上電廠座山已經到達

1魚 2013-03-24 08:11
睇落好人似係牛頭簊個碼頭喎,係市區行二十分鐘就到~
包車梗係去到,比錢姐       

財叔 2013-03-24 08:28
冇錯     

tomato 2013-03-24 11:21
吾該晒1漁哥,如果係果度晚水好料嗎,下星期想同朋友一難 齊去玩下

冬瓜 2013-03-24 12:03
乜呢旧黑人甘似我......个场全国赛我就系呢个位钓...

昭昭 2013-03-24 13:08
可以包車..也可以走路...大約30分鐘...
因為昨天才在那釣過...   

tomato 2013-03-24 18:00
係米同個車佬講牛頭基碼頭呢?

Sam_Sam 2013-03-24 19:40

昭昭 2013-03-24 19:53
是向牛頭方向“的右手面!!!
首先你叫車老向牛頭方向走!!到了長提(已填的連貫路右手邊!!!附近有两個小貨櫃!!""寫着每人日租6元""
但小弟見有其他更好位置!!!!

1魚 2013-03-24 20:16
引用第  6  樓  tomato  於  

發表的  :

吾該晒1漁哥,如果係果度晚水好料嗎,下星期想同朋友一難 齊去玩下

桂山魚好疏口,好難話猛唔猛料,好彩耐心等成晚或者會有三幾條,唔好彩就蕉咁啦~
平常心啦...哥度地方好大,可以週圍走吓,不過夜媽媽,d裝備唔好離咁遠,因為怕有老鼠,同埋有閒雜人,一切小心啦!

1魚 2013-03-24 20:24
如果要包車,冇熟識車佬的話,搵阿榮啦~幾錢我就唔清楚了,因好耐好耐冇坐車,你話係澳門漁樂網會員,佢會特別關照
13544912999(熊萬榮)

tomato 2013-03-24 20:46
吾該晒1漁大哥,因為2個人搭大船去釣夜水,桂山應該首選地方,

tomato 2013-03-24 20:50
吾該晒1漁大哥,因為2個人搭大船去釣夜水,桂山應該首選地方,

昭昭 2013-03-25 07:15
我不知道是否牛頭基碼頭!!!

奧比斯 2013-03-27 11:38
三,四斤随時有,留心     

查看完整版本: [-- 請問呢個釣點係桂山邊度,請知道的大師指點一下 --] [-- top --]