查看完整版本: [-- 睇下有冇咁橋先!!! --]

-> 會 員 互 動 -> 睇下有冇咁橋先!!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2013-02-25 17:06

睇下有冇咁橋先!!!

回 樓主(PoU) "有冇釣友"的帖子

http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=42748&toread=1&page=1

剛收到"大頭蝦"來電,稍早前亦遺下一竿包,希望師兄拾遺上報恰是一物,現我以短訊傳上該"大頭蝦"之手機號碼,及竿包內含釣具式號,予以確定,!
  亦由於亞"大頭蝦"並不使用互聯網,所以由本院代為傳告! [attachment=133902]            謝謝喇!

亮仔 2013-02-25 17:23

arrowtsang 2013-02-25 20:30
哈哈,剛收到PoU PoU來訊,我的大頭蝦朋友,失物已經領回喇!
thanks PoU ! [attachment=133905] 感激...流涕呀!

arrowtsang 2013-02-25 20:34
以後大家拾獲到D日本釣具,直接交比我得喇!!

亞枝 2013-02-25 21:07
邊位師兄改名做大頭蝦呀

1魚 2013-02-25 21:11
原來不是兒童故事才有的題材
原來澳門真是有這種故事   
讚讚讚讚讚     

arrowtsang 2013-02-25 21:20
引用第  4  樓  亞枝  於  

發表的  :

邊位師兄改名做大頭蝦呀   

成支汐來防都漏得,蝦哥真型呀!!      

PoU 2013-02-25 21:22
戈到成幾針野架  

太子 2013-02-25 22:01
咁大個仔,終於比我見到一次路不拾遺!     

Sam_Sam 2013-02-25 22:04
引用第  7  樓  PoU  於  

發表的  :

戈到成幾針野架  

係真係大頭蝦啦

3901 2013-02-25 22:16
路不拾遺!    祝該師兄以後水水爆釣。     

看海 2013-02-25 22:23

昭昭 2013-02-25 22:37

arrowtsang 2013-02-25 22:55
引用第  4  樓  亞枝  於  

發表的  :

邊位師兄改名做大頭蝦呀   

呢位! [attachment=133906]

ymtchris 2013-02-26 11:03

釣魚郎 2013-02-26 11:14

查看完整版本: [-- 睇下有冇咁橋先!!! --] [-- top --]