查看完整版本: [-- 買南極蝦比去南極還難,買奶粉比白粉還難 --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 買南極蝦比去南極還難,買奶粉比白粉還難 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

路亞添 2013-02-05 21:51

買南極蝦比去南極還難,買奶粉比白粉還難

我個仔d買奶粉比白粉還難買
父親d買南極蝦比去南極還難

經過上街 [attachment=133316]
,糞街
[attachment=133317]
,炸街
[attachment=133318] .....等手段後...

big 水 亞漢終於有蝦,買左十磚
原來d南極蝦又叫南韓蝦

bb買11cans

1998年肥聲當年80元一磚
2008年買18元一磚
2013年買35元一磚
不知什麼時間要賣80元

joaoao 2013-02-05 21:59
沉迷釣海...回頭是岸     

梁爽 2013-02-05 22:45
南極蝦幾靚仔喔

3901 2013-02-05 22:56
1998年仲系xx添未叫"路亞添'

Sam_Sam 2013-02-05 23:17

arrowtsang 2013-02-05 23:30

阮文強 2013-02-05 23:33
杯God big 水,大细超,站人買得小吾送貨............

阮文強 2013-02-05 23:42
補充一句10虾10粉刀話買得小吾送貨,仲放埋飞机..................無品

leonleo 2013-02-05 23:53
引用第  1  樓  joaoao  於  

發表的  :

沉迷釣海...回頭是岸       

冇地方可以转弯调头

春魚 2013-02-06 00:17
事源系梗 2月1日同老友落去佢鋪買蝦兼比銀 個七頭又5蟹鋪頭 比電話佢話先訂蝦粉.禮拜6比銀 條粉腸自告奮勇話阿奇仲有兩條數未計.叫我入埋阿奇度代收 我話OK啦 禮拜六6點比個電話佢作實 條粉腸支支左左 又話5系5信 又話5記得 又話姐系典講 一輪掩釋   刁9佢. 即刻收9佢線 馬上電老友飛車落契媽樹班貨 隔左廿幾分鐘條七頭來電 聽都費七事聽收9佢線      飛個微信比小圈子通報杯葛條粉腸     

春魚 2013-02-06 00:18
引用第 7 樓 阮文強 於

發表的 :

補充一句10虾10粉刀話買得小吾送貨,仲放埋飞机..................無品

系11蝦11粉

春魚 2013-02-06 00:22
杯葛碧水咸漢條粉腸   

悲情釣手 2013-02-06 00:48
碧水漢哥好好人wo「雖則我地平水相逢」係唔係有D誤會呀

金渔佬 2013-02-06 01:36

路亞添 2013-02-06 02:00
我不想再幫日本仔打工
你不想再幫big水漢打工
中國人不打中國人,你都要比個磯會人地解釋.

fklee 2013-02-06 07:34
引用第  14  樓  路亞添  於  

2013-02-北06 02:00
   發表的 回 11樓(春魚) 的帖子 :

我不想再幫日本仔打工
你不想再幫big水漢打工
中國人不打中國人,你都要比個磯會人地解釋.  

觧釋???
我都咁激氣啦,係佢度買 V fox 抄網棍第一水用就鎖炮斷埋第一節.番去佢鋪頭問配番第一節,我自己比錢又留埋電話號比佢,幾日之後再問佢幾次都冇復過,自己比錢都唔得?(係佢老婆跟進的),已放棄了

ymtchris 2013-02-06 08:58

昭昭 2013-02-06 16:12

機車28 2013-02-06 18:00
咁大鑊?佢同我一樣,有老人癡呆ga!

路亞添 2013-02-06 21:09
如果6米平平地買比我

釣魚痴 2013-02-07 20:46

tbv 2013-02-08 21:18

查看完整版本: [-- 買南極蝦比去南極還難,買奶粉比白粉還難 --] [-- top --]