查看完整版本: [-- 新玩具呀呀呀...天... --]

-> 裝 備 討 論 -> 新玩具呀呀呀...天... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2013-02-02 19:48

新玩具呀呀呀...天...

今天在海邊看到一件東西,不知是誰留下的,那我就做做好心,先把它拿回家保管,免得漲潮時沖下海~
竿太粗了,不合我用,不知是那一國來的釣竿...英文字叫做 ATTENDER

2028 2013-02-02 20:23

muito 2013-02-02 20:29
韓國產品,我前幾日剛入貨仔,聽人講都幾好用,聽日出海試試佢。     

Sam_Sam 2013-02-02 20:41
真係吾該晒1魚叔,我以為搵吾番,原來有好心人執到,,點樣聯絡你           

1魚 2013-02-02 21:01
引用第  3  樓  Sam_Sam  於  

發表的  :

真係吾該晒1魚叔,我以為搵吾番,原來有好心人執到,,點樣聯絡你             

新年期間不設郵寄,請來面洽

seng3388 2013-02-02 21:09

zoo 2013-02-02 22:06

arrowtsang 2013-02-02 22:27

路過... 2013-02-02 23:51
放心老婆吾知幾錢架~

silvero 2013-02-03 00:02
知到就買多個LV     

joaoao 2013-02-03 00:34
有狗噏.又風濕     

不過,,你一定會后悔買左呢支野,,詳情唔講...自己試     

悲情釣手 2013-02-03 01:28
ATTENDER     

1魚 2013-02-03 02:21
引用第  10  樓  joaoao  於  

發表的  :

有狗噏.又風濕     

不過,,你一定會后悔買左呢支野,,詳情唔講...自己試       

上次見人用1.5拉條白毛大約大陸秤六斤,所以我入1.75~
我冇用LBD,無需全程拿住迫力,可以拿前一點平衡,所以對我來講不感覺擔手
其實今日一心係入BASIS ISO 1.75的,開支1.5拿一下測試,和我現在服役的新釣技調性差不多,屬軟調,阿天打硬朗好多

邊個有煙 2013-02-03 04:39

我都用緊呢....

看海 2013-02-03 06:17

1魚 2013-02-03 12:26
引用第  13  樓  邊個有煙  於  

發表的  :

我都用緊呢....   

好用嗎?不過個塗裝真係引死人,害我明明想入BASIS ISO 都變左心

淝仔 2013-02-03 12:47

機車28 2013-02-03 15:48
引用第  15  樓  1魚  於  

發表的  :

好用嗎?不過個塗裝真係引死人,害我明明想入BASIS ISO 都變左心

首領;BASIS ISO 2.5 我在街上也拾了一枝
現在放在家裡挂衫!非常好用!

路亞添 2013-02-03 16:08
我冇用LBD,無需全程拿住迫力,可以拿前一點平衡,所以對我來講不感覺擔手     

Sam_Sam 2013-02-03 16:23
引用第  15  樓  1魚  於  

發表的  :

你花心就真

ymtchris 2013-02-03 19:05

朱古力 2013-02-03 20:12
都話左你留意了G牌子竿
風水佬騙你十年八年,我話你就即時對現

查看完整版本: [-- 新玩具呀呀呀...天... --] [-- top --]