查看完整版本: [-- 哩D野都有得出賣...... --]

-> 議 事 亭 -> 哩D野都有得出賣...... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2012-12-06 15:07

哩D野都有得出賣......

淘寶網哩D野都有得出賣真利害.........

轉自: 2012年12月06日 太陽報

香港郵政出現「呃假王」,竟在內地淘寶網購得假的空白醫生紙及醫生印章,扮醫生冒簽假紙,成功呃政府病假多達六百三十二日!「呃假王」是香港郵政一名合約僱員,聲稱因為背痛及工作弄傷左手中指,致患上焦慮性神經失常,此後兩年四個月內,用百多張假醫生紙及假醫療報告取得共六百多日病假,並且騙取政府二十一萬七千多元病假津貼。直至部門起疑交廉政公署調查,才揭發此宗「呃假奇案」。.................................

釣魚郎 2012-12-06 15:41

活活 2012-12-06 16:03
呢位真系厲害, 不過相信佢將會好快由“呃假王”變左做“監躉王”~           

1魚 2012-12-06 16:34
我都攞d漁樂幣去淘寶網開店,睇吓有冇人買   

小魔女SOS 2012-12-06 16:37
引用第  2  樓  活活  於  

發表的  :

呢位真系厲害, 不過相信佢將會好快由“呃假王”變左做“監躉王”~             

聲稱因為背痛及工作弄傷左手中指.....................真係要比隻中指贊一贊佢哦

小魔女SOS 2012-12-06 16:40
引用第  3  樓  1魚  於  

發表的  :

首領你要講明D漁樂幣有咩用處,好處先多人落搭架

林正英 2012-12-06 17:44
引用第 3 樓 1魚 於

發表的 :

x2

zoo 2012-12-06 18:43
貪得無厭,抵死!

locas40821 2012-12-06 19:17
引用第  4  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

聲稱因為背痛及工作弄傷左手中指.....................真係要比隻中指贊一贊佢哦

唔係贊一贊佢,而係用隻中指鑽一鑽佢

小小強 2012-12-06 19:27
呢挻咪叫「楂緊中指」做人囉。

Sam_Sam 2012-12-06 21:21

路亞添 2012-12-06 21:24
引用亞zoo的
大陸有句說話: 國內冇野係真, 除左..........................................騙子    

內地淘寶網有印章買,朋友都買過,可以先來圖,ok才比錢

arrowtsang 2012-12-06 21:46
   好方便實用,好介詔,師姐要讚一下!!!             [attachment=131487]

機車28 2012-12-06 22:55
其實你想到既!係淘寶應該會有         

亞枝 2012-12-07 00:18
朋友同良心都可以出賣,哩D野濕濕碎啦

財叔 2012-12-07 07:09
真係物都有假       

ymtchris 2012-12-07 16:07
我要呀.....   

查看完整版本: [-- 哩D野都有得出賣...... --] [-- top --]