查看完整版本: [-- 淘寶問題!! --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 淘寶問題!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

halfhong 2012-11-06 19:31

淘寶問題!!

其實係淘寶度訂D釣魚用品,信5信得過架???
例如魚竿袋,魚箱等等..............

1魚 2012-11-06 19:46
引用樓主  halfhong  於 2012-11-06 19:31

發表的 淘寶問題!! :

其實係淘寶度訂D釣魚用品,信5信得過架???
例如魚竿袋,魚箱等等..............

要看店家的業績如何,是否有實體銷售地點(店舖)之類,是否已經營業很久的店等等,不過金額高的東西,還是可以面交比較安心....

fd_dicky 2012-11-06 20:05
買過 d 韓國東美魚竿 、 硬式abs竿袋 同 amandis 釣魚套裝,, ok ....暫未遇過不愉快事件        

arrowtsang 2012-11-06 21:00
OK啦!

財叔 2012-11-06 22:54

請收pm 2012-11-06 23:25
平野無所謂...貴就......

細鋒 2012-11-07 09:45
我就有過不愉快的經驗... 話冇貨就求其寄d貨就算.. 真係要睇清楚商鋪評話呀...

小魔女SOS 2012-11-07 10:00
在淘寶揀有信譽的店舖我會選擇商城,物件下角有個T字的舖頭,暫時幫人訂幫自己訂的東西都沒有出過問題,但係釣具我就沒有在這裡買過

釣魚郎 2012-11-07 11:12
OK啦!   

吉野 2012-11-07 12:02
引用第 6 樓 細鋒 於

發表的 :

我就有過不愉快的經驗... 話冇貨就求其寄d貨就算.. 真係要睇清楚商鋪評話呀...

可退貨退錢的,
佢一定會得你同意才同其它貨代替.
我对你的發表有所保留,請交出証據,勿吹水抵毁別人,我已在淘宝差不多是2鑽级買家,

ymtchris 2012-11-07 13:22
有時貨不對板呀...., 好睇彩數呀...   

機車28 2012-11-07 22:52

gordon37 2012-12-12 15:49
没有什么问题

查看完整版本: [-- 淘寶問題!! --] [-- top --]