查看完整版本: [-- 及時進"補"  ! --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 及時進"補"  ! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2012-09-24 21:48

及時進"補"  !

話說.........秋風起,三蛇肥;其實蛇肥唔肥我好懶得理,最緊要就係D立魚而家開始又大又肥!

睇黎個軍火庫"彈藥"久未補充,.......咁而家又"補"番多少囉!!! [attachment=129550]

[attachment=129551]  [attachment=129552]  [attachment=129553]

亮仔 2012-09-24 21:53

seng3388 2012-09-24 21:54

林正英 2012-09-24 21:56
     忍死人咩     

1魚 2012-09-24 21:58
家陣海邊處處都在抗日,阿院長大人您那些有日本字的工具好危險的~我蝕底D幫您保管,台灣風聲冇咁緊,借尼用住先啦!

arrowtsang 2012-09-24 22:04
   由於進補過度,本人急需現金週轉,與此同時,亦向各界善長乞求,並宣告拍賣部份器官,以籌生活經費!    [attachment=129554]

muito 2012-09-24 22:35
院長大人,咁多貨仔,借住一個包來用住先得唔得呀。

老蛇 2012-09-24 22:45
好"補"呀!   

路亞添 2012-09-24 22:54
大物王(台灣生產)請pm   

春魚 2012-09-24 23:13
1.2-530           

itit 2012-09-24 23:30
忍死人   

獎金獵人 2012-09-25 00:07
   有此利器,期待院長星期三post d魚獲我地欣賞下   

路亞添 2012-09-25 00:13
院長院鍳院友好久沒post相片了,不是打龜吧!(激將法)

生仔 2012-09-25 00:40

金渔佬 2012-09-25 01:30
院长需要请鱼童绑鸠 开竹 开;利 开锁 开门 开快艇 开车 开 开 开 开等等等。。。。嘛?      

joaoao 2012-09-25 01:59
殺死人咩     

choi輝 2012-09-25 08:26

ymtchris 2012-09-25 08:45
使唔使咁補呀....   

釣魚郎 2012-09-25 10:48
好嘢,今年中秋院長派禮物仲有兩枝竹抽獎                   

機車28 2012-09-25 11:12

奧比斯 2012-09-25 12:35
太吸引     

悲情釣手 2012-09-25 17:50

黑仔華 2012-09-25 18:17
阿院長,中國海域的魚都扺制日貨喎.   

進補錦多鈎...莫非... [attachment=129569]

朱古力 2012-09-25 21:35
院長之位不保 民憤  

梁爽 2012-09-25 21:37
哇射
你這是在犯罪啊

釣武者 2012-09-25 22:15
引用樓主  arrowtsang  於 2012-09-24 21:48

發表的 及時進"補"  ! :

話說.........秋風起,三蛇肥;其實蛇肥唔肥我好懶得理,最緊要就係D立魚而家開始又大又肥!

睇黎個軍火庫"彈藥"久未補充,.......咁而家又"補"番多少囉!!! [attachment=129550]

[attachment=129551]  [attachment=129552]  [attachment=129553]  

明天留條立仔比我釣下

小魚兒 2012-09-25 23:56
補品     

查看完整版本: [-- 及時進"補"  ! --] [-- top --]