查看完整版本: [-- 日本釣具店“ --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 日本釣具店“ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

軒akb48 2012-08-29 23:25

日本釣具店“

各位大師“小弟想問下有冇大師知道東京裏面邊度有磯釣野買嘅釣具店“

財叔 2012-08-30 05:13

看海 2012-08-30 09:48
=廁所點燈.........找屎     

春魚 2012-08-30 09:54
引用樓主 軒akb48 於 2012-08-29 23:25

發表的 日本釣具店“ :

各位大師“小弟想問下有冇大師知道東京裏面邊度有磯釣野買嘅釣具店“

冇薯冇侯

arrowtsang 2012-08-30 10:37
手信手信,我要手信!

奧比斯 2012-08-30 12:05

軒akb48 2012-08-30 12:35
院長你想要咩手信先“   

arrowtsang 2012-08-30 12:43
轩哥,我想要日本特產----AV!

wongchikit 2012-08-30 13:35
日本的价格十分贵,
按原来价格再加5%消费税。

軒akb48 2012-08-30 16:22
我係軒仔炸未夠歲數買av"    之前幫發記去買結果俾人踢返出黎 出賣咗發記添   

軒akb48 2012-08-30 16:27
其實有少部份釣具野係平好多嘅“加上為咗買啲澳門冇嘅“今日去買一粒浮波就過百葡紙“係有啲矴鞋平好多之外冇了“      吐血咁買“

軒akb48 2012-08-30 16:35
大師咁到唔洗扣我分架“我以經冇魚樂幣了“   

zoo 2012-08-30 17:19
引用第  11  樓  軒akb48  於  

發表的 回 3樓(春魚) 的帖子 :

大師咁到唔洗扣我分架“我以經冇魚樂幣了“     

冇魚樂幣? 要沖值嗎?

軒akb48 2012-08-30 19:35
師兄有沖值卡嗎?     

zoo 2012-08-30 19:46
引用第  13  樓  軒akb48  於  

發表的 回 12樓(zoo) 的帖子 :

師兄有沖值卡嗎?       

呢度有銀行http://www.fishingmacau.com/bbs/hack.php?H_name=bank 可以自動過戶ga

軒akb48 2012-08-30 21:07
真係有架“   

看海 2012-08-30 22:24
引用第 12 樓 zoo 於

發表的 Re:回 3樓(春魚) 的帖子 :

冇魚樂幣? 要沖值嗎?

動大款在,唔會無錢洗

wongchikit 2012-08-30 22:35
引用第  10  樓  軒akb48  於  

發表的 回 8樓(wongchikit) 的帖子 :

其實有少部份釣具野係平好多嘅“加上為咗買啲澳門冇嘅“今日去買一粒浮波就過百葡紙“係有啲矴鞋平好多之外冇了“      吐血咁買“

到左日本,好玩吗?

Sam_Sam 2012-08-30 22:53

發記 2012-08-31 02:48
引用第  9  樓  軒akb48  於  

發表的 回 7樓(arrowtsang) 的帖子 :

我係軒仔炸未夠歲數買av"    之前幫發記去買結果俾人踢返出黎 出賣咗發記添     

你幫邊個發記買......漁樂網好似有第2個  

查看完整版本: [-- 日本釣具店“ --] [-- top --]