查看完整版本: [-- 大C门打救吓啦! --]

-> 裝 備 討 論 -> 大C门打救吓啦! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

经理 2012-08-07 19:41

大C门打救吓啦!

支竹借咗俾人之后就边成咁啦 点救佢啊?除咗把手嗰节每一节都有不规则脱皮症状   

Sam_Sam 2012-08-07 20:19
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=41595&page=1#915057
用院長上次教你個方法試下啦,你支竹咁傷,睇竹怕都..........

itit 2012-08-07 21:20
節哀.......................   

路亞添 2012-08-07 21:26
有機會上街,要正虎明年發一萬好過       

arrowtsang 2012-08-07 21:40
相信未借比人之前已经几嚴重,再之後就由嚴重转為危殆!!

林正英 2012-08-07 21:41

obrien 2012-08-07 22:17

1魚 2012-08-07 22:21
有錢就買支新,冇錢就照用啦,脫皮並唔會影響釣力值     

3901 2012-08-07 22:52
揸D"鈎家泉"皮腐膏"應該ok!

路過... 2012-08-07 22:56
用極細水磨砂打磨,在上厚之漆~

小八路 2012-08-08 15:39
偶有支DAIKOH之A-one都出现此现象,不影响钓性,但不美观大方就是喽。
当时可能是厂家所选择的外层保护漆有误啦。
建议二手放掉了。
明年澳门政府又有大利是发喇!
又可买嗰支好嘢啦!

隨行者 2012-08-08 19:15
你朋友用佢黎做打狗棒呀

悲情釣手 2012-08-08 20:03
咁大獲.佢用哥士的嚟抹支竹呀

joaoao 2012-08-09 11:22

经理 2012-08-09 17:39
大陆好少有得买咁嚄~同埋想问下啲环仔点攞出黎??

查看完整版本: [-- 大C门打救吓啦! --] [-- top --]