查看完整版本: [-- 悶悶地 --]

-> 裝 備 討 論 -> 悶悶地 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小小釣手 2012-07-12 19:44

悶悶地

又係時候交下功課了:做定三個扣及六個扣的養魚扣,送比老友,材料就睇http://fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=38987

Sam_Sam 2012-07-12 20:09
咁多老友咪有排送     

看海 2012-07-12 21:17
       仲哥可否吿知那繩排及水樽扣那處買.另外個魚扣太堅了,打開都有困難,是否有特別方法呢?   

arrowtsang 2012-07-12 21:35
仲叔叔,睇黎....我悶過您喎!!! [attachment=128074]  [attachment=128075]  [attachment=128076] 但我係悶到送比自己呀!

亞枝 2012-07-12 21:36
    多謝仲哥   

小小釣手 2012-07-12 21:39
引用第  3  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

仲叔叔,睇黎....我悶過您喎!!! [attachment=128074]  [attachment=128075]  [attachment=128076] 但我係悶到送比自己呀!
九扣

arrowtsang 2012-07-12 21:44
引用第  5  樓  小小釣手  於  

發表的  :

九扣

喎經理人貌哥仲堅,一揪12個扣,佢話扣愈多,愈有心機愈有勁!

ymtchris 2012-07-12 22:09
仲哥,我都悶悶地呀,唔該两套。     

1魚 2012-07-12 23:09

睇到呢張相,就感覺到這個人是充滿幻想,喜歡做不實際的事~哈哈!!

小小釣手 2012-07-12 23:33
引用第  2  樓  看海  於  

發表的  :

仲哥可否吿知那繩排及水樽扣那處買.另外個魚扣太堅了,打開都有困難,是否有特別方法呢?     

请我咖啡話你知

小魔女SOS 2012-07-12 23:49

發表的  :

引用第  9  樓  小小釣手  於  

發表的  :

请我咖啡話你知

仲哥哩個問題我已經問咗你好耐了可唔可以話埋比我聽呀

viva 2012-07-13 00:16

仲兄   我也要  不如再闷多次   给我做一个
院长兄   我事八个就够了  

小小釣手 2012-07-13 01:08
引用第  10  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

仲哥哩個問題我已經問咗你好耐了可唔可以話埋比我聽呀

看海 2012-07-13 04:34
引用第  9  樓  小小釣手  於  

發表的  :

请我咖啡話你知

無問題,一於打孖嚟伙記吾該比杯孖啡佢,入我數

財叔 2012-07-13 08:08

釣魚郎 2012-07-13 11:00
   多謝仲哥x2......       

arrowtsang 2012-07-13 19:20

發表的  :

唔係噃,唔难开丫,那咁……,星期日我教你用,你咁醒,一学就会,呢款扣的確好駛!

白鱲狂 2012-07-13 20:35
院長:星期日又去边樹太倚呀!             

arrowtsang 2012-07-13 23:00
引用第  17  樓  白鱲狂  於  

發表的 回 16樓(arrowtsang) 的帖子 :

院長:星期日又去边樹太倚呀!               

星期日,58人大戰西湖,你去嘛???

多謝仲哥....           

引用第 8 樓 1魚 於

發表的 :

睇到呢張相,就感覺到這個人是充滿幻想,喜歡做不實際的事~哈哈!!

joaoao 2012-07-14 15:20
     好用....一直用緊

查看完整版本: [-- 悶悶地 --] [-- top --]