查看完整版本: [-- 查詢:二手單車邊到有得賣(已向SAM購買了) --]

-> 議 事 亭 -> 查詢:二手單車邊到有得賣(已向SAM購買了) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

細橋 2012-06-24 13:13

查詢:二手單車邊到有得賣(已向SAM購買了)

如題查詢澳門二手單車邊到有得賣
三千蚊樓下爬山車,有乜途徑呢?

多謝各位! 已向SAM購買了

P.M. 2012-06-24 13:16
下一位     

亞枝 2012-06-24 14:38
阿公

dd 2012-06-24 15:20
珠海山场有呀...黑市二手...看你敢不敢入手罗...哈哈...

想釣魚 2012-06-24 16:03
上CTM綱站二手區可能又得買     

機車28 2012-06-24 16:11
很多網頁既二手區都應該有!你試試有搜尋打進單車試試看!   
但現在D單車新既套裝車都是五千元許!只是多千多元!你自已想清楚吧!     

看海 2012-06-24 17:10

sam2047 2012-06-24 17:37
樓主::::我有一部放a...看看岩5岩心水...

ymtchris 2012-06-24 18:24

財叔 2012-06-24 19:00
我都有,?个好舊,唔合潮流       

金渔佬 2012-06-24 19:32
凤凰牌啊?财叔     

arrowtsang 2012-06-24 22:34

發記 2012-06-25 10:57
凤凰牌  29(串)鈴

小魔女SOS 2012-06-27 11:07
如果你唔講求靚裝備3千令蚊已經有好多選擇一手一腳唔需要買二手

查看完整版本: [-- 查詢:二手單車邊到有得賣(已向SAM購買了) --] [-- top --]