查看完整版本: [-- 問廟灣夜水? --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 問廟灣夜水? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

歸隱田園 2012-06-17 21:08

問廟灣夜水?

請問廟灣夜水的話,島上是否仍有食宿?收費如何..?

itit 2012-06-17 21:30
super 貴

arrowtsang 2012-06-18 00:07
不建議上本島投宿,貴夾唔妥,尤其老板不在廟湾時更顕著的差!

神農氏 2012-06-18 00:16
九流客房,海鮮價,150-250(人仔)
有異味,冷氣等於無,未必有熱水,燈光不足,建議先去萬山過夜,早啲出廟灣           

神農氏 2012-06-18 00:23
引用第 2 樓 arrowtsang 於

發表的 :

不建議上本島投宿,貴夾唔妥,尤其老板不在廟湾時更顕著的差!

上次伙同藍師兄等釣友不小心上島過夜,老闆同伙記都係度扯貓尾啦,根本無分別,因為實在出高皇帝遠

arrowtsang 2012-06-18 00:29
引用樓主  歸隱田園  於 2012-06-17 21:08

發表的 問廟灣夜水? :

請問廟灣夜水的話,島上是否仍有食宿?收費如何..?

建議帶帳幕、蚊香、食水、糧食及照明工具,几个朋友一齊上石过夜是好得多的選擇!

看海 2012-06-18 02:50

文偉 2012-06-18 09:10

ymtchris 2012-06-18 14:49
即日來回啦...   

小魔女SOS 2012-06-18 15:08
引用第  3  樓  神農氏  於  

發表的  :

九流客房,海鮮價,150-250(人仔)
有異味,冷氣等於無,未必有熱水,燈光不足,建議先去萬山過夜,早啲出廟灣             

引用第  4  樓  神農氏  於  

發表的  :

上次伙同藍師兄等釣友不小心上島過夜,老闆同伙記都係度扯貓尾啦,根本無分別,因為實在出高皇帝遠   

個感覺係唔係好似同藍梅經理去咗時鐘酒店開房咁呢,一定好浪漫啦

大舊飯 2012-06-18 22:22
    [s:81不要上島

發記 2012-06-19 20:24

joaoao 2012-06-19 22:02
怕怕....上次瞓停屍間隔離       

查看完整版本: [-- 問廟灣夜水? --] [-- top --]