查看完整版本: [-- 抵制日货。狗日的滚出钓鱼岛 --]

-> 議 事 亭 -> 抵制日货。狗日的滚出钓鱼岛 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

肥良531 2012-06-10 13:57

抵制日货。狗日的滚出钓鱼岛

日本已经在钓鱼岛举办钓鱼比赛。希望国人抵制日货。叫他们滚出钓鱼岛。

鮑仔 2012-06-10 14:59
真係去左,強國人真係要做返D野,釣魚台係中國領土

Sam_Sam 2012-06-10 16:36
我國領土呀,中國要做番d嘢啦

1魚 2012-06-10 16:43

joaoao 2012-06-10 17:01
小日本就只會搞小動作     

silvero 2012-06-10 17:35
抵制日货,D漁竿!!!!!     

林正英 2012-06-10 18:44

CKC 2012-06-10 21:18
魚網C師賣曬太陽旗生產釣具         

arrowtsang 2012-06-10 21:54
呢班屁精,釣下魚就話宣示主權。

我去過日本,痾過篤屎,我而對外宣佈,日本-----係我既!

看海 2012-06-10 22:01
       強烈支持踢走土匪,日狗滾蛋     

黑仔華 2012-06-11 02:24
小日本真的是扺打,人在造,天在看。             

金渔佬 2012-06-11 02:35
世界甘大。。咩人嘟有嘅啦,如果为咗个岛打仗几无谓啊。。搞到又无鱼钓,就算个岛系中国又点,会唔会唔比人去毒电炸果度D鱼???   

kin 2012-06-11 02:45
咁.....你們d....S牌...D&G牌..   

我辛苦D幫你們保管...         

釣魚郎 2012-06-11 11:25
小人搞小動作......     

itit 2012-06-11 11:38
漁叔, 我们会慶又去钓鱼岛搞比赛     

ymtchris 2012-06-11 21:49
無哂佢辦法呀...   

查看完整版本: [-- 抵制日货。狗日的滚出钓鱼岛 --] [-- top --]