查看完整版本: [-- 爛釣同盟申請友情連結! --]

-> 公 告 事 務 -> 爛釣同盟申請友情連結! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2012-06-08 08:40

爛釣同盟申請友情連結!

有勞1魚首領
朱記(才哥)自腰、手部傷患嚴重加劇後,無奈退出磯釣界,而現轉攻船釣,並成立新群組--- 爛釣同盟http://www.hkcfa.net/ [attachment=126988]

剛亦才哥通知小弟代為申請友情連結,將來互相交流及消息發佈一下,敬希得到1魚叔批準,謝謝! [attachment=126989]

小魔女SOS 2012-06-08 09:40
丸腸伯伯你認真嗎?

看海 2012-06-08 10:52
引用第  1  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

丸腸伯伯你認真嗎?

看來應是認真的,歡迎朱Sir新的一頁開始,人生就係咁樣,不論好與壞的轉變,亦欣然安排好之後路向

1魚 2012-06-08 10:52
掂左   

小魔女SOS 2012-06-08 11:21
引用第  2  樓  看海  於  

發表的  :

看來應是認真的,歡迎朱Sir新的一頁開始,人生就係咁樣,不論好與壞的轉變,亦欣然安排好之後路向

因為好多時丸腸開D帖都係玩人多所以今次....................恭喜朱Sir新的開始

看海 2012-06-08 11:32
引用第  4  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

因為好多時丸腸開D帖都係玩人多所以今次....................恭喜朱Sir新的開始

一看就知,真的假不了,如果是假的就玩大鳥他都是有小小小小的分寸

小魔女SOS 2012-06-08 11:40
引用第  5  樓  看海  於  

發表的  :

一看就知,真的假不了,如果是假的就玩大鳥他都是有小小小小的分寸

有小小小小的分寸多幾分都冇

釣魚郎 2012-06-08 11:56
引用第  5  樓  看海  於  

發表的  :

你衰啦,講左佢秘密出來

朱記.hk 2012-06-08 12:05
多謝1魚兄/院長及澳門漁樂網各兄弟前輩靚女支持!
更正少少,其實係腰傷,因為長時間手持磯竿再穿磯鞋站立在不平坦礁石上,腰及手都痛幾日。
所以當唔可以再企定定係度磯釣,
就唯有坐定定係度船釣!
共勉之!

財叔 2012-06-08 12:06

朱記.hk 2012-06-08 12:50
1魚兄:
如蒙不棄,請用此icon

感激!

1魚 2012-06-08 13:53
引用第  10  樓  朱記.hk  於  

發表的  :

1魚兄:

.......

係~改好了

看海 2012-06-08 15:08
   我地呢班爛釣精一定觀迎,「爛釣同盟」   

arrowtsang 2012-06-08 19:50
引用第  10  樓  朱記.hk  於  

發表的  :

1魚兄:

.......

才哥:我求先登記左咯!!

Sam_Sam 2012-06-08 22:17

海狗 2012-06-09 00:29

朱記.hk 2012-06-09 05:27
引用第  12  樓  看海  於  

發表的  :

我地呢班爛釣精一定觀迎,「爛釣同盟」     

年紀大了,無力再晨咁早抽住幾十磅野週圍跑了,唯有輕鬆d...

朱記.hk 2012-06-09 05:28

引用第  11  樓  1魚  於  

發表的  :

係~改好了

感激...

朱記.hk 2012-06-09 05:29
引用第  4  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

因為好多時丸腸開D帖都係玩人多 所以今次.................... 恭喜朱Sir新的開始   

多謝支持!!!

朱記.hk 2012-06-09 05:30
引用第  9  樓  財叔  於  

發表的  :

多謝財叔!!

朱記.hk 2012-06-09 05:32
引用第  13  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

才哥:我求先登記左咯!!

院長,
多謝捧場!!!

朱記.hk 2012-06-09 05:33
引用第  15  樓  海狗  於  

發表的  :

海狗,
好久不見了!!!

朱記.hk 2012-06-09 05:36
唔記得講, 我係爛釣網既用戶係 Braniff.ChoiGor 唔係朱記了.方便我facebook既仇家上門踢場...

itit 2012-06-09 09:44
true or false

釣魚痴 2012-06-09 19:32

joaoao 2012-06-09 22:28
       爛釣同盟

查看完整版本: [-- 爛釣同盟申請友情連結! --] [-- top --]