查看完整版本: [-- 各位師兄巴打們,終於等到啦。 --]

-> 議 事 亭 -> 各位師兄巴打們,終於等到啦。 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

skywww2004 2012-06-07 07:30

各位師兄巴打們,終於等到啦。

http://www.macaodaily.com/html/2012-06/07/content_705055.htm終於澳門政府肯做野。以後唔洗跑大陸,係澳門玩就可以。

小魔女SOS 2012-06-07 09:31
希望澳門政府能夠言出必行 唔好只聞樓梯響

悲情釣手 2012-06-07 09:53
路氹設釣魚區    我諗都係返大陸釣好D   

春魚 2012-06-07 10:22
5知頂到幾薯   

奧比斯 2012-06-07 10:30
吹凸搜屬下講輕軌都等十多年,   

現講釣魚區好難五年內建成,可能等十二個五年計劃後才具備條件     

1魚 2012-06-07 11:17
相約釣魚
地點:氹仔圍

ymtchris 2012-06-07 11:28
有咩魚種咁呀, .......有冇白立同黃立倉呀....   

看海 2012-06-07 11:29
吹特首,吹就叻    大家睇下,澳門現在那個釣魚區。   

釣魚郎 2012-06-07 11:39
   用番國家常講.....聽其言,觀其行

1魚 2012-06-07 13:51
其實呢,釣魚區跟本就唔需要搞什麼建設,一頭一尾插個爛鬼木牌,(釣魚區起點),(釣魚區終點),咁樣就可以成為一個釣魚區,就算那區係爛石爛泥,釣友都冇有介意,聰明的釣魚人,會自己帶東西去適應惡劣環境的,只要有個地方消磨一下時間,不能上大陸的可以止止癢就可以了!請羔官們加油,我們急不及待了!

小魔女SOS 2012-06-07 15:03
引用第  4  樓  奧比斯  於  

發表的  :

吹凸搜屬下講輕軌都等十多年,   

現講釣魚區好難五年內建成,可能等十二個五年計劃後才具備條件       

講輕軌都等十多年仲係未有聲氣哥隻可能要等到行路昅昅下既時候就有得搭

海浪 2012-06-07 15:04
D高話睇吓點.............         

z500v 2012-06-07 16:33
如果何厚鏵,歐文龍呢对組合仲在任,應該可以加快落成,佢哋在任D野起得咁快就知佢地幾有魄力啦      

seng3388 2012-06-07 16:40

seng3388 2012-06-07 16:42

林正英 2012-06-07 17:48

浦阳江畔 2012-06-07 17:49
起码都要等到轻轨落成,先至清理好个湖,才能有钓鱼区咯...快就地4年,慢就56年拉..   

arrowtsang 2012-06-07 21:52
亞公做事,永遠唱好,虎頭爛尾,連我都睇死佢     

Sam_Sam 2012-06-07 22:37
我諗都冇咩機會見到囉  

財叔 2012-06-08 00:58
釣魚區?           

荷包 2012-06-08 01:19

太子 2012-06-08 01:43
我怕我有生之年都未必見到

PoU 2012-06-08 03:03
         好好好     

查看完整版本: [-- 各位師兄巴打們,終於等到啦。 --] [-- top --]