查看完整版本: [-- 新塘 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 新塘 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

林正英 2012-06-04 19:27

新塘

請問各位大c有無人去過新仔塘呀~是點收費~有冇車~包唔包虾架~請各位大c指點一下小弟

zoo 2012-06-04 20:17
引用樓主 林正英 於 2012-06-04 19:27

發表的 新塘 :

請問各位大c有無人去過新仔塘呀~是點收費~有冇車~包唔包虾架~請各位大c指點一下小弟

拱北有車,地點係坦州,因我都未去過,詳情請聯絡塘主新仔  TEL:13823073327 (呢個係舊電話)

亞枝 2012-06-04 20:25
早150,晚180,全包早幾晚釣過,好疏口,塘內好多3吋羅非

台灣仔 2012-06-04 20:32
引用第  2  樓  亞枝  於  

發表的  :

早150,晚180,全包早幾晚釣過,好疏口,塘內好多3吋羅非   

枝哥,係包車,包蝦,但不包飯

林正英 2012-06-04 20:41
3寸羅非    謝謝師兄   

zoo 2012-06-04 20:50
引用第 2 樓 亞枝 於

發表的 :

早150,晚180 ? 仲唔包飯?

arrowtsang 2012-06-04 21:06
好疏口?塘內好多3吋羅非?

路亞添 2012-06-04 22:49
好疏口?塘內好多3吋羅非     30寸

財叔 2012-06-04 22:56
拜拜     

白鱲狂 2012-06-04 22:56

Sam_Sam 2012-06-04 23:24

太子 2012-06-04 23:33
3吋羅非! 鮮!三斤煲埋一碗水!一定好飲! 但唔知有無人肯同你劏肚!

悲情釣手 2012-06-05 01:05
新仔近年做塘越來越差.去坦州麗晶好過.多嘢釣     

joaoao 2012-06-05 02:16
引用第  12  樓  悲情釣手  於  

發表的  :

ymtchris 2012-06-05 08:52
都未去過....   

釣魚郎 2012-06-05 10:52
引用第  12  樓  悲情釣手  於  

發表的  :

組團啦師兄

jc 2012-06-05 14:54
引用第  2  樓  亞枝  於  

發表的  :

聽講果晚好多MM有興趣跟你去喎

林正英 2012-06-05 19:17
剛剛去完回來~地方都算ok都幾舒服    不過就真係好多細非攪攪震     魚獲都算ok~有7黃腳~1肓鬼~1紅鮋~1條羅非~20幾條細非   

zih018 2012-06-06 12:36
新仔会帮你搞掂,人工费五十人仔     

查看完整版本: [-- 新塘 --] [-- top --]