查看完整版本: [-- 這是什麼魚? --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 這是什麼魚? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2012-05-24 23:21

這是什麼魚?

估中有奬

【轉自 Facebook 】

ananda 2012-05-24 23:31
鬼头刀?

財叔 2012-05-24 23:32
我話假架     

1魚 2012-05-24 23:46
引用第  1  樓  ananda  於  

發表的  :

鬼头刀?   

保安!樓上這人顯然有心倒亂,說話離題,口沬橫飛,請趕他出場,救生衣釘鞋魚竿餌袋充公收歸國有,並三年不得入境!

arrowtsang 2012-05-24 23:52
喎知,呢兜野正式既學名叫-----介獸椅!

joaoao 2012-05-25 00:32
涯兜知!呢條叫監膠麒麟怪!

悲情釣手 2012-05-25 00:40
揸魚嗰個咪係綠豆蘇

林正英 2012-05-25 00:47

ymtchris 2012-05-25 08:55
真係無有識得喎......   

1魚 2012-05-25 12:54
其實我都唔知呢條係咩魚,查唔到資料,應該係屬於隆頭魚類

奧比斯 2012-05-25 12:55
我估是:     蘇小小   

釣魚郎 2012-05-25 13:28
咪就係.....海魚羅     

ananda 2012-05-25 16:14
引用第  3  樓  1魚  於  

發表的  :

保安!樓上這人顯然有心倒亂,說話離題,口沬橫飛,請趕他出場,救生衣釘鞋魚竿餌袋充公收歸國有,並三年不得入境!

嘻嘻,好在叔公的架撑卖的卖送的送,如不让你充公咯。。。。。。。。。。想不到本人都几靓仔下咯,入境处的靓女见到实盖章比我过啦

1魚 2012-05-25 16:29
引用第  12  樓  ananda  於  

發表的  :

嘻嘻,好在叔公的架撑卖的卖送的送,如不让你充公咯。。。。。。。。。。想不到本人都几靓仔下咯,入境处的靓女见到实盖章比我过啦

都算相貌堂堂,一表人材,可惜我冇女,你無機會做我女婿,唔知我有冇機會..哎~唔講喇!好醜既

釣魚痴 2012-05-25 17:53
大口尤头   

奧比斯 2012-05-25 20:48
肯定大毒魚     

Sam_Sam 2012-05-25 23:48

看海 2012-05-26 03:15
   佢叫做中華白衣,跟黃衣及青衣同種,經病變形成,跟中華白海豚一樣      ((以上:純為老作,如有雷同,實為巧合))   

查看完整版本: [-- 這是什麼魚? --] [-- top --]