查看完整版本: [-- 點樣救支桿.. --]

-> 裝 備 討 論 -> 點樣救支桿.. [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

obrien 2012-04-29 14:37

點樣救支桿..

各位大大們,,,, 我整斷左  個校坐對落位置,,,,--最粗果度...   

想問下有冇D乜野千維或者膠布之類可以補下,,,, ( 如果係叫乜野名....邊度買呀, C 兄們.... )

[attachment=126019]

財叔 2012-04-29 15:13
好大仔    幫你唔到,下一位

zoo 2012-04-29 15:19
院長找你呀

leocheong 2012-04-29 16:08
車行幫到你, 他們整車用既包圍料就是纖維, 我見過他們怎樣補包圍, 但唔知會否幫到你了     

太子 2012-04-29 18:29
救番可能貴過支新竹,係米咁有感情先 ,唔係就分手吧! .可能會有一段時間唔開心,但時間可沖淡一切!

1魚 2012-04-29 18:29
如果唔係好嚴重,只係裂開左,可以用幼麻繩纏繞爛的地方就可以

arrowtsang 2012-04-29 18:44
去下環街一帶,輪船用品公司,買纖維布一張45蚊,纖維專用膠水一支20蚊,催乾劑一支10蚊,試下啦!
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=32943

小小釣手 2012-04-29 22:25

Sam_Sam 2012-04-29 23:01

obrien 2012-04-29 23:15
引用第  3  樓  leocheong  於  

發表的  :

車行幫到你, 他們整車用既包圍料就是纖維, 我見過他們怎樣補包圍, 但唔知會否幫到你了 .....

多射教路....

引用第  5  樓  1魚  於  

發表的  :

如果唔係好嚴重,只係裂開左,可以用幼麻繩纏繞爛的地方就可以

魚叔,,, 我支棍比我 " 齊根咬斷"           哎.......

obrien 2012-04-29 23:22
引用第  6  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

去下環街一帶,輪船用品公司,買纖維布一張45蚊,纖維專用膠水一支20蚊,催乾劑一支10蚊,試下啦!...........

對我來講..真係好大挑戰..............一衣試下    

1魚 2012-04-30 00:41
引用第  10  樓  obrien  於  

發表的  :

對我來講..真係好大挑戰..............一衣試下    

祝你好運

悲情釣手 2012-04-30 00:53
用牛皮膠紙     

今天不回他 2012-04-30 09:52
嘿嘿 来帮顶

blackstar 2012-05-08 00:17
有得救.支杆己錢先?

fd_dicky 2012-05-09 13:03
係斷既地方.. 中間插支竹仔入去,, 外面再用線同埋膠水卷一層,, 最後係外面包層羽毛球把手膠,, 應該可以ok (以上方法純粹靠想像力,, 未有人試過係ok既)

obrien 2012-05-09 14:01
引用第  15  樓  fd_dicky  於  

發表的  :

係斷既地方.. 中間插支竹仔入去,, 外面再用線同埋膠水卷一層,, 最後係外面包層羽毛球把手膠,, 應該可以ok (以上方法純粹靠想像力,, 未有人試過係ok既)

你想揾我做白老鼠.....??

都要多射C 兄老路....

我想問下點解果D玻璃 千維,膠水....隔晚都5干既.? 
我落左几 敵快干 + 約20 ML 膠水....對不對 ?
跟住包左千維,,,再油膠水至..透明...係咪梗樣..?

查看完整版本: [-- 點樣救支桿.. --] [-- top --]