查看完整版本: [-- 請教魚鮫的問題 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 請教魚鮫的問題 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

tomato 2012-04-24 20:34

請教魚鮫的問題

今日小弟手多,吾知道掉左咩 [attachment=125928] ,黑色的膠鎖吾死,  [attachment=125929] ,請各位大佬求救

leocheong 2012-04-24 20:38

番茄仔. 隻鉸柸無得救了, 比左我la

金渔佬 2012-04-24 20:41
“玩完咯”!! 唔识下位大师解答

arrowtsang 2012-04-24 20:47
手痕痕.....,唔見幾佰銀!

silvero 2012-04-24 20:47
七哥有救買新      

Sam_Sam 2012-04-24 22:56
引用第  3  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

手痕痕.....,唔見幾佰銀!   

好順口喎

鲤化龙 2012-04-24 23:28
樓主你應該系少著一個卡,在黑色膠中間槽位有兩個卡片,一個系半月狐形,一個系半工形,即系‘ [  ’ 甘個樣。你系吾系少著呢個半工形卡?少著拒就系鎖吾到鮫!

海浪 2012-04-24 23:52
無錯!我有一個杯的杯心也是少咗一片弓字片,手多拆開時跌了揾唔番!有救嗎!?     

鲤化龙 2012-04-25 01:04
引用第  7  樓  海浪  於  

發表的  :

無錯!我有一個杯的杯心也是少咗一片弓字片,手多拆開時跌了揾唔番!有救嗎!?       

问下七哥有冇配或到珠海叫車工場車返個!

ymtchris 2012-04-25 08:58

小魚兒 2012-04-25 12:47
唔怕....我地有"魚具大國手院長大人"....你可以請教下佢睇下有無得救...

海浪 2012-04-25 18:34
無該八樓師兄!     

今天不回他 2012-04-27 09:53
学习一下 谢谢分享

查看完整版本: [-- 請教魚鮫的問題 --] [-- top --]