查看完整版本: [-- 我想買枝g3......吾知現在幾錢呢....有冇人知呀 [s:37] --]

-> 浮 游 磯 釣 -> 我想買枝g3......吾知現在幾錢呢....有冇人知呀 [s:37] [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

fire 2005-10-28 23:38

我想買枝g3......吾知現在幾錢呢....有冇人知呀 [s:37]

fire 2005-10-28 23:40
要0.8......5.3.......

磯民 2005-10-28 23:41
約HK$7,800 刻名再加HK$200

fire 2005-10-28 23:44
咁貴.......我問過都係HK6500......

fire 2005-10-28 23:45
我怕6500都買貴左...........

sang 2005-10-28 23:59
下面是引用fire於2005-10-28 23:45發表的:
我怕6500都買貴左...........

2 手

fire 2005-10-29 00:06
新......冇保証書

fire 2005-10-29 00:08
我去紅X睇過......有枝新賣......6500

sang 2005-10-29 00:13
曰元$107000...........0.8......5.3.......

fire 2005-10-29 00:16
係呀......但佢地返有8.5折

赤鬼 2005-10-29 12:02
下面是引用fire於2005-10-29 00:06發表的:
新......冇保証書

冇保証書你都買?.......試過有人又係斷左支幾千蚊冇保証書既竿。
於事親身拎去日本個廠維修,但日本方面答佢話冇出過e種竿.........問你死未!

fire 2005-10-29 14:38
咁真係要諗過先.......不過現在買竹好多都話冇保証書.......係味佢地收左呢

磯民 2005-10-30 01:05
$7,800有有效保證書, 你吾知以家保證書有效期得1年咩! 吾係你買左之後1年, 係出廠之後1年

甲骨文 2005-10-30 03:24
什么是G3??

磯民 2005-10-30 22:51
http://www.oiso-fishing.com/gamakatsu/iso/intessagiii.html

小魚魚 2005-10-30 23:58
下面是引用fire於2005-10-29 14:38發表的:
咁真係要諗過先.......不過現在買竹好多都話冇保証書.......係味佢地收左呢

唔係呀, 我去島X個到睇Gama都有保証書呀.

fire 2005-10-31 02:33
下面是引用大雞泡於2005-10-30 23:58發表的:

唔係呀, 我去島X個到睇Gama都有保証書呀.

咁島X賣幾錢呀

甲骨文 2005-10-31 05:58
7000多元~~好贵啊!

小魚魚 2005-10-31 16:13
下面是引用fire於2005-10-31 02:33發表的:

咁島X賣幾錢呀

七千多少少

光頭仔 2005-11-05 14:59
水貨冇保證書

查看完整版本: [-- 我想買枝g3......吾知現在幾錢呢....有冇人知呀 [s:37] --] [-- top --]