查看完整版本: [-- 各位大哥大姐......... --]

-> 議 事 亭 -> 各位大哥大姐......... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2012-03-29 10:27

各位大哥大姐.........

各位有車階級既大哥大姐叔伯兄弟

距離徵收2012年車輛使用牌照稅仲有5天了,已繳納(不要忘記貼於車上)或者仲未納既朋友避免招致無謂的罰款盡快去辦妥佢啦今年政府放寬多2日至4月2日星期一止,不過唔好貪哥兩日了

祝各位駕車人士出入平安,安全第一

ymtchris 2012-03-29 10:36
巳經辦好, 多謝師姐提醒....   

小魔女SOS 2012-03-29 10:39
引用第  1  樓  ymtchris  於  

發表的  :

巳經辦好, 多謝師姐提醒....     

阿總裁大人你就辦乜大事都快過人啦

kamio 2012-03-29 10:42

soufat218 2012-03-29 10:50
去到4月2号吗?。。。2号先去交,得5得吖   

釣魚郎 2012-03-29 11:05
     巳經辦好   

小魔女SOS 2012-03-29 11:20
引用第  4  樓  soufat218  於  

發表的  :

去到4月2号吗?。。。2号先去交,得5得吖     

都話唔好貪哥兩日呀.................遲又要納早又要納,快快去辦啦!!!

zoo 2012-03-29 12:10

鮑仔 2012-03-29 12:29
已經罰完錢 ,再交了,多謝提醒

鯛魚殺手 2012-03-29 13:01

鬼頭刀 2012-03-29 19:11

台灣仔 2012-03-29 21:18
多謝師姐提醒   

Sam_Sam 2012-03-29 21:45
一早攪掂咗,thx 師姐

123ABC 2012-03-29 22:24

爽風 2012-03-29 23:17
ok

活活 2012-03-30 01:47
我有部手拉車,唔駛交稅。      

ricowong 2012-03-30 10:52
已经辨好一!

chaofish 2012-03-30 18:29
抐左啦

查看完整版本: [-- 各位大哥大姐......... --] [-- top --]