查看完整版本: [-- WhatsApp復活出新版 --]

-> 議 事 亭 -> WhatsApp復活出新版 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2012-01-19 11:20

WhatsApp復活出新版

WhatsApp復活出新版  轉自:2012年01月19日 太陽報

【本報訊】全球有逾千萬下載次數的流動通訊應用程式「WhatsApp」昨日「復活」,並推出2.6.9新版,最重要更新是修正了中文鍵盤輸入的問題。「WhatsApp」早前突然下架,令日後要收費及停用等謠言及惡作劇訊息四起,如今所有謠言不攻自破。

小小釣手 2012-01-19 11:33
好在唔收$

釣魚郎 2012-01-19 11:36
好在唔收$ x2       

小魔女SOS 2012-01-19 11:50
收錢少了很多樂趣   

Sam_Sam 2012-01-19 12:07
禽日update 咗LU

鮑仔 2012-01-19 12:25
不收費         

財叔 2012-01-19 12:53
唔識       

ymtchris 2012-01-19 13:38
一早知佢係流嘢.....     

咩嚟嫁?? 唔識....   

育籽 2012-01-19 15:56
咩嚟珈!!   

joaoao 2012-01-19 18:20
好在好很少用     

arrowtsang 2012-01-19 23:18
涯冇錢,智能機D野,唔奸涯樹!

爆箱ok 2012-01-19 23:34
唔怕,我有微信     

fishson 2012-01-20 00:08

看海 2012-01-20 01:47
引用第  12  樓  爆箱ok  於  

發表的  :

唔怕,我有微信       

無有怕港澳人仕多用WhatsApp,如要收費或其它問題,亦有很多選擇

查看完整版本: [-- WhatsApp復活出新版 --] [-- top --]