查看完整版本: [-- <已鎖>重新問問11月份的網聚 --]

-> 會 員 互 動 -> <已鎖>重新問問11月份的網聚 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2005-10-26 18:07

<已鎖>重新問問11月份的網聚

您可以在上述的其中幾項時間出席網聚呢?以上問卷調查是指拱北麥當勞,而時間是下午5~7點,每人可重複選8樣,投票至11月1號0點為止

肥仔 2005-10-26 22:34
星期幾好似少左一日喎~~

四眼妹 2005-10-26 22:43
點解好似錯左咩ge d 日期...6號係星期日wo..7號係星期一wo..13又係星期日....14係星期一..20又係星期日wo..27係星期日..28係星期一wo~~

1魚 2005-10-26 22:52
係呀係呀~搞錯喇~改翻!!

barry 2005-10-27 09:33
基本上系大6都无问题,只要你们时间方便就可以。

犬齒鮪 2005-10-28 09:10
咁睇黎都係27號了~

jackie 2005-10-28 13:22
得咁少人投票~~~

四眼妹 2005-10-28 13:23
咁你仲唔投~~

犬齒鮪 2005-10-28 17:14
jk都講明放妳飛機啦~仲投??

阿叉 2005-10-29 10:43
係唔係d人仲味睇到呢個貼先味投呀~??

李好姨 2005-10-29 12:52
下面是引用阿叉於2005-10-29 10:43 AM發表的:
係唔係d人仲味睇到呢個貼先味投呀~??

唔係,只是沒有人去的,所以不投

肥仔 2005-11-08 11:05
27號我去唔到喎........

四眼妹 2005-11-08 13:03
唔緊要啦~~個晚我落鋪頭再同你地慶祝咪ok落~~你地個日做工作人員呀ma~~記得叫埋佢地咁多個bo~~

李好姨 2005-11-08 13:20
11月27日夠景有邊個去?

四眼妹 2005-11-08 13:32
我去~~

李好姨 2005-11-08 14:06
得你一人去???

1魚 2005-11-08 17:56
請轉至下帖繼續討論
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=4011&fpage=&toread=&page=1

查看完整版本: [-- <已鎖>重新問問11月份的網聚 --] [-- top --]