查看完整版本: [-- 好欣賞日本人嘅保育意識~~ --]

-> 釣 魚 影 片 -> 好欣賞日本人嘅保育意識~~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

catcah 2011-11-25 03:37

好欣賞日本人嘅保育意識~~

http://tv.shimano.co.jp/movie/tv/daichang_173/

悲情釣手 2011-11-25 09:40
值得欣賞

ymtchris 2011-11-25 09:52
的確係好呀......     

休渔琪 2011-11-25 11:44
说一套做一套
一样在公海捕鲸!     

釣魚郎 2011-11-25 11:49
   有好既就要學

見血方休 2011-11-25 12:00
只是部分而已,不代表全部都好,

標題可加上(部分)或(某些)

青木 2011-11-25 12:59
日本人係偽君子. 中國人係真小人       

zoo 2011-11-25 13:57
日本人對自己地方真係好好

小魔女SOS 2011-11-25 15:29
引用樓主  catcah  於 2011-11-25 03:37

發表的 好欣賞日本人嘅保育意識~~ :

http://tv.shimano.co.jp/movie/tv/daichang_173/  

我都認同以上某些樓主所講一半一半啦,係唔係真保育真係要佢地自己先知

黑仔華 2011-11-25 18:54
日本人在自己國內就保育,但就去別人的地方掠奪.      你睇他們的樹林保護得很好,但就從其他地方入口大量木材.     

arrowtsang 2011-11-25 19:03

hot 2011-11-25 22:20
引用第  9  樓  黑仔華  於  

發表的  :

日本人在自己國內就保育,但就去別人的地方掠奪.      你睇他們的樹林保護得很好,但就從其他地方入口大量木材.       

太子 2011-11-26 01:36
澳門筷子基保育場都做得好好架,魚又大又多,係多咗D電油味啫!

天花佬 2011-11-26 21:28
海豚湾 只有日本先有!

查看完整版本: [-- 好欣賞日本人嘅保育意識~~ --] [-- top --]