查看完整版本: [-- 请教 --]

-> 釣 點 介 紹 -> 请教 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

天花佬 2011-11-08 21:47

请教

各位大C:本周末同几位老友计划坐大船去万山钓夜水隔日返来。未去过万山唔熟架歩,请教万山本岛有乜嘢好钓点介绍下?
 第一次去万山希望留下深刻印象 拜托 拜托

joaoao 2011-11-08 22:00
计划步兵團嗎?

小魔女SOS 2011-11-08 22:10
引用樓主  偷渡客  於 2011-11-08 21:47

發表的 请教 :

各位大C:本周末同几位老友计划坐大船去万山钓夜水隔日返来。未去过万山唔熟架歩,请教万山本岛有乜嘢好钓点介绍下?
 第一次去万山希望留下深刻印象 拜托 拜托

我次次出海都想留下深刻印象好可惜.......

1魚 2011-11-08 22:36
好似E家坐大船去萬山都要花較長等船時間?還是桂山比較方便

Sam_Sam 2011-11-08 22:53
第一次去想留下深刻印象
祝願望成真

財叔 2011-11-08 23:11
万山步兵左边坐車都得有驚喜       

obrien 2011-11-09 00:05

C 兄,,,,, 有冇空位 媽車邊呀.....係星期 5 定係 6 出發呀 ?

TEL :  66757628

天花佬 2011-11-09 01:26
引用第 1 樓 joaoao 於

發表的 :

计划步兵團嗎?

万山菜鸟步兵团

天花佬 2011-11-09 01:35
计划都係星期五、六如果冇人甩底!星期四覆你

發記 2011-11-09 03:44
未去過

悲情釣手 2011-11-09 06:04
深刻印象      

arrowtsang 2011-11-09 07:44

joaoao 2011-11-09 08:18
若然步兵就在大萬靠右一路行,沿途見到一條斷鐵橋果帶都釣得,有大野架!

如果想留下深刻印像就必定要在陽光普照嘅日子坐艇出炮台底作釣了!想必能有幸參觀兵營及拘留室呢。

休闲的我 2011-11-09 08:33
師兄約選擇步兵行動,但又對釣點不熟的話,本人建議你在島上搵部三腳雞載你們去釣點吧!釣點可以選擇斷橋至麻雀台一帶,如想釣牛屎黃腳就叫車夫車你們去果糖灣啦!一般車費6人包來回在40//50大洋左右。祝爆。。。。。

ymtchris 2011-11-09 09:13
未去過喎....   

itit 2011-11-09 09:38
割割割..............

路亞添 2011-11-09 16:32
深刻印象,釘鞋,救生衣,頭燈不可小.天氣不好要小心.

blackstar 2011-11-09 18:52
C兄!有無位?
小弟好想去!
我成個星期假!
唉又無腳!
tel 66221227寶

orlandokwo 2012-01-28 16:03

查看完整版本: [-- 请教 --] [-- top --]