查看完整版本: [-- 冰 & 水 --]

-> 會 員 互 動 -> 冰 & 水 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2011-11-05 21:17

冰 & 水

師兄師姐們留意,如果近日要去珠東釣魚,在銀坑落艇,最好到達前自行攜帶,因好多船佬在銀坑打冰幾會困難,有時直頭搞唔到,大家留意!

joaoao 2011-11-05 21:20
多謝提醒!不過我好少用冰,因為我箱冇位放冰鳥     

arrowtsang 2011-11-05 21:21
   我知,我明,我了解,完完全全了解,你個冰箱的確冇位放冰 ,因為.....你個冰箱要放垃圾!

亞神 2011-11-05 21:27
我帶飬魚箱,打氣一樣攪得掂,系未都無魚架喇

生仔 2011-11-05 21:38

老蛇 2011-11-05 21:54
引用第  2  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

我知,我明,我了解,完完全全了解,你個冰箱的確冇位放冰 ,因為.....你個冰箱要放垃圾!

看海 2011-11-05 21:54
   我都多數係吾洗冰,因有冰都無用   

財叔 2011-11-05 22:05
我有冰,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,冇魚,,,,,,,,,打龜   
我冇冰,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,有魚,,,,,,,,,嗅曬

發記 2011-11-05 23:28
有冰冇魚...有魚冇冰     我試過    

小魔女SOS 2011-11-06 00:05
早排封海要係銀坑落船就係斷水斷冰,天氣仲係三十幾度,最慘D船佬又唔早響出到去先講

kenny鯛 2011-11-06 00:27

Sam_Sam 2011-11-06 00:29
   Thx

魚珠魚寶 2011-11-06 01:31
引用第  7  樓  財叔  於  

發表的  :

我有冰,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,冇魚,,,,,,,,,打龜   
我冇冰,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,有魚,,,,,,,,,嗅曬

catcah 2011-11-06 09:30
我吾需要冰.因為而家出海釣魚只有一個心態........遊船河

ymtchris 2011-11-06 09:51
知道....   

釣魚痴 2011-11-06 11:19
     我多數本澳出   

查看完整版本: [-- 冰 & 水 --] [-- top --]