查看完整版本: [-- 抱歉了各位!! --]

-> 會 員 互 動 -> 抱歉了各位!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

joaoao 2011-10-28 09:50

抱歉了各位!!

在過去兩三年的釣行內,小弟因工作時間及生活問題,以至每次召集出釣的時間都定在早上十時進行,令到各位隨團的釣友浪費了兩個多小時的釣行時間,實感抱歉萬分!敬請各位見諒!

現在小弟正式向各位道歉!多謝你們一直的忍讓與包容!

在今後的召集出釣時間裡,小弟會在帖子的時間上聲明早上十時出發,如閣下覺得時間配合可報名跟隨。

財叔 2011-10-28 10:02
咁食燒夜又要等,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,等幾多个鐘?      好个份

機車28 2011-10-28 10:02
事實來ga!我就信0左la!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
昨晚做嘜點我出街呀!

財叔 2011-10-28 10:05
我昨晚比人於飛机                             

joaoao 2011-10-28 10:12
昨晚太累瞓過頭了,sorry

海狗 2011-10-28 10:42

釣魚郎 2011-10-28 10:55
引用第  3  樓  財叔  於  

發表的  :

我昨晚比人於飛机                               

下次啦,佢地宵夜都好密下

小魔女SOS 2011-10-28 11:03
引用第  6  樓  釣魚郎  於  

發表的  :

下次啦,佢地宵夜都好密下

收到風都好似唔止一次......................播

大麻康 2011-10-28 11:37
引用第  4  樓  joaoao  於  

發表的  :

昨晚太累瞓過頭了,sorry   

知啦!做左兩日頭條!休息下啦!老友!

ymtchris 2011-10-28 11:39
一於要跌呀....   

總舵主 2011-10-28 12:00
     欄釣冇計

zoo 2011-10-28 12:22
睇標題仲以為你..................................................................     

企櫈仔就要立品啦!!!!.....     

釣武者 2011-10-28 15:01
個人底子是這樣,所以沒有人怪你       

釣武者 2011-10-28 15:02
如果有人怪你,不怕你封鎖id

xue76 2011-10-28 16:17
貌哥你都好啊!迟D都可以出啊!我日日上班看住D友仔出动!                 

arrowtsang 2011-10-28 18:41
致我尊敬的教練不禮貌的師哥:長久以來跟您習釣令我獲得不少磯釣學問,在此亦順道向您感謝!

見您對磯的熱誠及堅持實在令小弟值得作為榜樣,亦因您我皆爛釣得街知巷聞,實在令小弟甚是快慰!

其實,以上句句真言,實屬nonsense
,又...其實,我只不過係度奉勸下D釣魚發既朋友-----,玩還玩,讀書還讀書,工作還工作,必須分清楚!!!
唔好掛住釣魚而唔返工唔返學,我認為他日既成果,就係我地今日努力所換番黎既,中國人正所謂有句說話----少壯不努力,老大徒傷悲.....!之旦係發左達唔洗做同埋大連百貨話事人唔洗做戈D就另當別論啦!

不過咁喎,亞垃圾蟲貌哥呀,遲下有冇夜磯行程呀????
艾想孖您夜戰大介獸呀!!!晚頭打介獸巧激哇!!!!

joaoao 2011-10-28 18:52
夜戰咪搞我!
1.小弟生性怕黑
2.患有夜盲綜合症
3.巧多moon,會傷害我嬌嫩嘅肌膚
4.自覺白天也能釣上一些魚獲,不用拼夜磯了

arrowtsang 2011-10-28 19:03
引用第  17  樓  joaoao  於  

發表的  :

夜戰咪搞我!
1.小弟生性怕黑
2.患有夜盲綜合症
3.巧多moon,會傷害我嬌嫩嘅肌膚
4.自覺白天也能釣上一些魚獲,不用拼夜磯了

唔得! 要開夜水,一定要開夜水!

1.小弟生性怕黑-------你生性怕黑??生性怕黑你又成日去夜街識朋友???

2.患有夜盲綜合症---- 你又有患有夜盲綜合症??睇女仔又唔見你走雞???

3..巧多moon,會傷害我嬌嫩嘅肌膚------- 你嗡野咩??你D血有劇毒,D蚊咬我都未咬你!!!

4.自覺白天也能釣上一些魚獲,不用拼夜磯了------ 咁....又好似係喎!!!sorry sorry!

發記 2011-10-28 19:25
錯最緊要係認    

joaoao 2011-10-28 19:25
引用第  18  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

唔得!       要開夜水,一定要開夜水!       

1.小弟生性怕黑-------你生性怕黑??生性怕黑你又成日去夜街識朋友???       

.......

敬告太太大人,此人之言論並不代表本人行為及立場,本人決定保留法律追求權利!

看來你都係想和約埋你去行山吃西瓜定啦!

arrowtsang 2011-10-28 19:45
引用第  20  樓  joaoao  於  

發表的  :

敬告太太大人,此人之言論並不代表本人行為及立場,本人決定保留法律追求權利!

看來你都係想和約埋你去行山吃西瓜定啦!

[attachment=121256] 唔搞冇得笑,開夜水啦貌哥!

joaoao 2011-10-28 19:53
引用第  21  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

[attachment=121256] 唔搞冇得笑,開夜水啦貌哥!

好!!就漁网盃當晚我同你死去牛頭基搞啦!!不見不散!!不去是千年龜公!!

arrowtsang 2011-10-28 19:57
引用第  22  樓  joaoao  於  

發表的  :

好!!就漁网盃當晚我同你死去牛頭基搞啦!!不見不散!!不去是千年龜公!!

耐不住喇冇禮貌??
桂山青島杯,你死硬,哼!

太子 2011-10-28 20:02
我都要十點出,啱晒我!撐你!

小小強 2011-10-28 23:06
自己鐘意幾點釣就幾點釣,唔就得既就另找他腳,自求我道,懶鯉狗鯉

小小強 2011-10-28 23:28
引用樓主  joaoao  於 2011-10-28 09:50

發表的 抱歉了各位!! :

在過去兩三年的釣行內,小弟因工作時間及生活問題,以至每次召集出釣的時間都定在早上十時進行,令到各位隨團的釣友浪費了兩個多小時的釣行時間,實感抱歉萬分!敬請各位見諒!

現在小弟正式向各位道歉!多謝你們一直的忍讓與包容!

在今後的召集出釣時間裡,小弟會在帖子的時間上聲明早上十時出發,如閣下覺得時間配合可報名跟隨。

.......

邊個叫你無出色,咁大年紀仲要出黎拔,出賣自己腳踏實地的苦勞力,一切一切都階因你無 "腦力",幾十歲人仲埋唔到好碼頭食井水,你真無用! 仲想學人條條fing一早出關釣魚,你真係痴心妄想,一早應該出黎道歉啦

viva 2011-10-28 23:42

神農氏 2011-10-29 00:17
有團預埋我,係只船度太耐,都係時候學下上石       

joaoao 2011-10-29 00:18
引用第  26  樓  小小強  於  

發表的  :

邊個叫你無出色,咁大年紀仲要出黎拔,出賣自己腳踏實地的苦勞力,一切一切都階因你無 "腦力",幾十歲人仲埋唔到好碼頭食井水,你真無用! 仲想學人條條fing一早出關釣魚,你真係痴心妄想,一早應該出黎道歉啦  

冇計,又爛釣就又硬勁,唯有係唔影響生計嘅情況下找尋釣魚空間

joaoao 2011-10-29 00:21
引用第  28  樓  神農氏  於  

發表的  :

有團預埋我,係只船度太耐,都係時候學下上石           

你肯上石鳥?咁睇嚟我到時要拍你加操返幾堂先!

金渔佬 2011-10-29 00:32
果然很烂钓 精神病病院 院監 悟系浪得虛名

joaoao 2011-10-29 00:49
引用第  31  樓  金渔佬  於  

發表的 回 29樓(joaoao) 的帖子 :

果然很烂钓    精神病病院 院監 悟系浪得虛名    

吹漲鳥鳥!

金渔佬 2011-10-29 01:12

魚珠魚寶 2011-10-29 13:36
引用第  18  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

唔得! 要開夜水,一定要開夜水!

.......

睇左兩名癲佬的對話笑到扒地

海浪 2011-10-29 14:05
講來講去得個講字,無D誠意, 拿出誠意來,那些釣友曾經同你去釣魚而等過你两三粒鐘的,一次過全部約晒出海釣魚,所有費用,你一力?担,全付!包抱早上酒樓飲早茶,當然係任食唔熡,中午桂山或萬山中午飯,上島費,車費.船費.打餌費用,如有團員釣唔度魚,仲要去魚排度買條三斤以上既魚回家交差,晚上釣完魚回拱北去五星級飯店晚飯,晚飯後如有團友感到疲累,仲有得按摩,咁就算得有少少誠意....         

arrowtsang 2011-10-29 18:19
引用第  35  樓  海浪  於  

發表的  :

講來講去得個講字,無D誠意, 拿出誠意來,那些釣友曾經同你去釣魚而等過你两三粒鐘的,一次過全部約晒出海釣魚,所有費用,你一力?担,全付!包抱早上酒樓飲早茶,當然係任食唔熡,中午桂山或萬山中午飯,上島費,車費.船費.打餌費用,如有團員釣唔度魚,仲要去魚排度買條三斤以上既魚回家交差,晚上釣完魚回拱北去五星級飯店晚飯,晚飯後如有團友感到疲累,仲有得按摩,咁就算得有少少誠意....           

[attachment=121264]

機車28 2011-10-29 19:01

發表的  :

如果真係無d誠意既話咁點只罰咁少!還要包埋各釣友既飛機票費用喇!!

joaoao 2011-10-29 22:02

發表的  :

好提議!!我會認真考慮以及仔細安排行程的!!!放心啦各位!!!一定有呢一日的

海浪 2011-10-30 02:35
大家睇到啦!我巳將此回覆保存,以便日後追數,奉勸一句不要拖太耐,否則到時好似你哋D公務員咁,要追加,條數仲金呀!大家都實有一百歲命,如果唔瓜,實等度.....     

查看完整版本: [-- 抱歉了各位!! --] [-- top --]