查看完整版本: [-- 漁樂網三隊一缺 --]

-> 2011-十二屆回歸盃 -> 漁樂網三隊一缺 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2011-10-27 14:55

漁樂網三隊一缺

漁樂憲報第20111026章第一條
現有釣魚運動員一缺,散位,工作三天,薪酬10萬漁樂幣
歡迎具有中文或葡文或英日俄文小學一年級或二十一年級青年,無不良嗜好,投考散位職呈一缺
有痣者請跟帖回覆,並pm真實姓名,身份證號碼,聯絡手機,並隨即盡快繳交1300元人民幣保證金
11月25日早上香洲碼頭接待,不見不散!

viva 2011-10-27 17:31
出到十万   真系诱人啊           

財叔 2011-10-27 17:57
手快有 手慢冇  

arrowtsang 2011-10-27 18:49
   十皮野???   

金渔佬 2011-10-27 19:50

發記 2011-10-27 20:05
十皮  

機車28 2011-10-27 20:40
我明天去申報假期!我參與!     

1魚 2011-10-27 21:25
引用第  6  樓  機車28  於  

發表的  :

我明天去申報假期!我參與!       

yes sir !熱血男子漢,為社團服務~good boy!!

其他有意者可以再跟,做後備呀

機車28 2011-10-27 22:10
引用第  7  樓  1魚  於  

發表的  :

yes sir !熱血男子漢,為社團服務~good boy!!

其他有意者可以再跟,做後備呀

最近我公司地震!希望得!

xue76 2011-10-27 23:09
禁重皮! 【薪酬10萬漁樂幣】································

Sam_Sam 2011-10-27 23:10
高薪要職,糧期準   

1魚 2011-10-27 23:57
引用第  10  樓  Sam_Sam  於  

發表的  :

高薪要職,糧期準     

交左參賽費1300大羊,即時過數十萬大元漁樂幣,決不食言呀!

台灣仔 2011-10-28 00:22
引用第  11  樓  1魚  於  

發表的  :

交左參賽費1300大羊,即時過數十萬大元漁樂幣,決不食言呀!

我私人醒多一百萬漁樂幣

1魚 2011-10-28 00:26
引用第  12  樓  台灣仔  於  

發表的  :

我私人醒多一百萬漁樂幣

吓~咁我咪好冇面...借大耳窿都要跟,我都醒夠一百萬

亞旦 2011-10-28 09:32
期待“有痣者”  

ymtchris 2011-10-28 11:57
     係唔名星三缺一呀...   

joaoao 2011-10-28 12:01
回歸盃漁網第三隊成軍!

1.隊長:奇一
2.隊員:看海
3.隊員:棟哥

1魚 2011-10-28 12:51
引用第  16  樓  joaoao  於  

發表的  :

回歸盃漁網第三隊成軍!

1.隊長:奇一
2.隊員:看海
3.隊員:棟哥

咁我駛唔駛比錢呀,講到比錢又真係有dd肉赤喎!

joaoao 2011-10-28 12:52
引用第  17  樓  1魚  於  

發表的  :

咁我駛唔駛比錢呀,講到比錢又真係有dd肉赤喎![s:94]

過俾我等我再分俾佢地得了

奇一 2011-10-28 13:54
引用第 17 樓 1魚 於

發表的 :

咁我駛唔駛比錢呀,講到比錢又真係有dd肉赤喎!

最好幫過到這個戶口账号:62-20109-0007305432012 ....謝謝

joaoao 2011-10-28 16:05
引用第  19  樓  奇一  於  

發表的  :

最好幫過到這個戶口账号:62-20109-0007305432012 ....謝謝

你...都幾認真!

獎金獵人 2011-11-17 11:23
碧水銀航代收--保證金

查看完整版本: [-- 漁樂網三隊一缺 --] [-- top --]