查看完整版本: [-- 橫洲垃圾蟲-有相為証 --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 橫洲垃圾蟲-有相為証 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

kelvin12 2011-10-27 14:45

橫洲垃圾蟲-有相為証

原來影左你相架

釣魚郎 2011-10-27 14:54
      証據確實   

小魔女SOS 2011-10-27 14:55
好似除了咖啡罐之外仲有鼻涕紙喎!!!今次無禮貌大師真係海水洗都唔清呀

1魚 2011-10-27 15:06

嘩~咁有力既證據,真係水洗唔清呀牌主,呢次冇人幫到你喇,不如洗少少錢搵梅度大狀同你打場官司啦,我呢排水緊,最多我幫手捐十蚊律師費!

zoo 2011-10-27 15:09
知法犯法       ......................................................不過案法地點係國內   

仲有煙頭wo

小魔女SOS 2011-10-27 15:19
引用第  3  樓  1魚  於  

發表的  :

嘩~咁有力既證據,真係水洗唔清呀牌主,呢次冇人幫到你喇,不如洗少少錢搵梅度大狀同你打場官司啦,我呢排水緊,最多我幫手捐十蚊律師費!

首領如果真係要做宣傳海報相信今次應該唔洗搵專人設計,就用哩兩張相做咪得囉

老蛇 2011-10-27 15:25
咁係咪要請D朋又出尼吃吃飯,陪個罪咁呢!     

joaoao 2011-10-27 16:08
岳積神!!
                 圖中果個咁英偉挺拔;氣宇軒昂嘅男子冇可能係我!我冇可能站在海邊而冇魚竿係手的!

kelvin12 2011-10-27 16:24
引用第  7  樓  joaoao  於  

發表的  :

岳積神!!
                 圖中果個咁英偉挺拔;氣宇軒昂嘅男子冇可能係我!我冇可能站在海邊而冇魚竿係手的!

今樣得未!!

休渔琪 2011-10-27 16:27

这次要摆几围,昂口费!!!

小魔女SOS 2011-10-27 16:33
引用第  8  樓  kelvin12  於  

發表的  :

今樣得未!!

哦!!!佢係唔小心跌咗件垃圾落海姐,即刻撈番今次算你啦如果唔係D牌主就搵你出離清算架

joaoao 2011-10-27 16:35
引用第  8  樓  kelvin12  於  

發表的  :

今樣得未!!

呢張先係原圖呀!我有魚都唔釣在打撈垃圾啦擺明!

sang 2011-10-27 16:50
引用第  11  樓  joaoao  於  

發表的  :

呢張先係原圖呀!我有魚都唔釣在打撈垃圾啦擺明!

有冇甘偉大

1魚 2011-10-27 16:54
牌主有救喇~經過我同大狀漏夜去現場整理,發覺實情係當事人正在放緊魚,後來被人陷害,我地係現場搵到呢張有力證據相呀!法官大人請明察揪蠔!

joaoao 2011-10-27 17:04
哈哈哈!睇到我自己都作嘔啦..我邊有咁偉大咁多魚放呀   

小魔女SOS 2011-10-27 17:09
放黃腳唔係放白立..........

viva 2011-10-27 17:28

chansimon 2011-10-27 17:36
好多P相大C呀

財叔 2011-10-27 17:53
為左尼件事,大事發小,你就退出釣魚界,   我地会 比返个魚童你做,如果我爆箱 就比兜魚你羅去食冇所為               

arrowtsang 2011-10-27 19:04
Kelvin哥,小弟向您老人家致敬!!! [attachment=121242]

金渔佬 2011-10-27 19:41
圖中英轉 蕭殺 嘅大師 扎住魚竹同撈機 撈咖啡罐 勁瞅 請問下咖啡罐幾KG??

發記 2011-10-27 20:07

大舊飯 2011-10-27 20:17
     放魚都吾德

chaofish 2011-10-27 20:48
呢镬吟屎都吟吾甩,,,明做你架啦..

見血方休 2011-10-27 21:31

arrowtsang 2011-10-27 22:00
引用第  2  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

好似除了咖啡罐之外仲有鼻涕紙喎!!!今次無禮貌大師真係海水洗都唔清呀

亞貌哥呢單野有排嗡,水洗都唔清呀!貌哥,用下面戈隻產品啦! [attachment=121243]

太子 2011-10-27 22:06
仆街!真係唔知講咩好!你地太有才華啦!

itit 2011-10-27 22:28
死得

prova suficiente, pode levantar processo contra o referido arguido" Mao Lai Mau "...... por seria ter testemunha oculado e prova objecto

PoU 2011-10-27 23:07

Sam_Sam 2011-10-27 23:14
斷正啦     

爆箱ok 2011-10-27 23:24

阿B 2011-10-27 23:27

xue76 2011-10-27 23:35
     禁都得啊!!!!!!

看海 2011-10-28 00:13
   千年道行,花晒   

台灣仔 2011-10-28 00:23
同時間拋下六罐 好有技巧,不愧為貌大師   

大麻康 2011-10-28 01:34
你做乜呀???
又頭條呀???
定係你做左娛樂主任呀??
還是你用緊新制咖啡誘餌呀????

忍者引魚 2011-10-28 01:42

joe 2011-10-28 04:49

亞旦 2011-10-28 09:28

妙!絕!貌師傳今次你总唔 ……………  哈哈哈!

小魔女SOS 2011-10-28 09:33
引用第  35  樓  大麻康  於  

發表的  :

你做乜呀???
又頭條呀???
定係你做左娛樂主任呀??
還是你用緊新制咖啡誘餌呀????   

哩單K屎用咗漁網所有牌主做陪審團各位牌主陪審團一致裁定無禮貌大師...........................................有冇罪呢???

locas40821 2011-10-28 11:16
欲加之罪.....     

ymtchris 2011-10-28 11:37
斷正呀....

P.M. 2011-10-28 13:33

肥基 2011-10-28 17:23

fishson 2011-10-28 18:28

小小強 2011-10-28 23:19
咖啡罐、鼻涕雲吞........你係垃圾虫,好大件事? 換轉第二個茂李根本無人會鯉狗鯉,只因你鋒芒太露,同院長太瘋癲以致被人焦點鎖定,嗱呢獲仲唔比人捉到正一正,唉,無計鬼叫你型,無辦法

魚珠魚寶 2011-10-29 01:36
我諗佢下次都唔敢再出海飲咖啡同包雲吞啫   

文西 2011-12-14 23:13
呵...有人請吃飯   

查看完整版本: [-- 橫洲垃圾蟲-有相為証 --] [-- top --]