查看完整版本: [-- 貧友呀.....,都來看看呀!!!! --]

-> DIY激改 -> 貧友呀.....,都來看看呀!!!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2011-10-17 20:50

貧友呀.....,都來看看呀!!!!

由於涯收入有限..........,
      物价灰漲.........,    
      人蠻幣熱來熱貴......,
      而涯D呔椅病又醫唔豆..........;
另外,醒問下大家,有畝跌過餌兜落海呢?
又則唔則得番呢?
涯呔椅都呔到畝鬼晒錢,實在唔醒最跌也落海咯......! 所以咪鐵條拱既野,諗治浮起個兜撈番囉! [attachment=120752]  [attachment=120753]  [attachment=120754]  [attachment=120755]  [attachment=120756]  [attachment=120757]  [attachment=120758]  [attachment=120759]  [attachment=120760]  [attachment=120761]

路亞添 2011-10-17 21:05
      您用洗馬路的
我用洗88頭水,和宜佳家私的改

生仔 2011-10-17 21:08
又有新花樣!

生仔 2011-10-17 21:09
蝦鏟有冇得整呀?

台灣仔 2011-10-17 21:17
好方法   

joaoao 2011-10-17 21:31
     哎最貧了

梁爽 2011-10-17 21:42
甘正係有咩用??

我有手提(轉)
下次要可以CALL我

peter_218 2011-10-17 21:44

總舵主 2011-10-17 21:53

太子 2011-10-17 21:58
連餌兜都唔用,無有怕!
不過,我好有興趣想知道.條白色野係咩黎架,可以係邊道買到!

金渔佬 2011-10-17 22:01
好野野黎嘅喔!    够悟够浮力啊!!装埋D虾人

arrowtsang 2011-10-17 22:03
引用第  9  樓  太子  於  

發表的  :

連餌兜都唔用,無有怕!
不過,我好有興趣想知道.條白色野係咩黎架,可以係邊道買到!   

白色野係.....化泡鳩!

chaofish 2011-10-17 22:11
其實用條麻繩扎住自己隻身+埋個餌兜咁咪冇有怕跌嘩

gs 2011-10-17 22:12
好手工~

梁爽 2011-10-17 22:28
條白色野係咪用來浮水

arrowtsang 2011-10-17 22:36
引用第  14  樓  叔你個叔叔  於  

發表的  :

條白色野係咪用來浮水

餌兜專用救生E!!

Sam_Sam 2011-10-17 22:44
你好聰明呀   

老蛇 2011-10-17 22:57
最新救生餌兜       

千又釣者 2011-10-17 23:09

亞興 2011-10-17 23:17
蛇記據聞你尋日爆到潟喎,幾時蔕我去呀   

老蛇 2011-10-18 00:35
興哥,你15號星期六果日都非常好wo!     

阿B 2011-10-18 02:24
   幾好

海浪 2011-10-18 02:32
洗吾洗得嘩!

魚力發電 2011-10-18 03:00
好手功

seng3388 2011-10-18 07:21

小魔女SOS 2011-10-18 08:37
引用第  12  樓  chaofish  於  

發表的  :

其實用條麻繩扎住自己隻身+埋個餌兜咁咪冇有怕跌嘩   

可能會連埋個人一齊落海

小魔女SOS 2011-10-18 08:39
丸腸伯伯你支埃埃交怕唔怕遇水即溶架   

ymtchris 2011-10-18 09:43
院長又有好嘢益我地......     

leivl1189 2011-10-18 09:53
有構思

MG 2011-10-18 14:09
甘都得??

發記 2011-10-18 14:23
囉黎做咩嫁...............裝魚嫁 ??   院長....    

xue76 2011-10-18 16:22
院长大人又出手啦!!!!!!!!!!!!!!!

奧比斯 2011-10-18 17:30
引用樓主  arrowtsang  於 2011-10-17 20:50

發表的 貧友呀.....,都來看看呀!!!! :

由於涯收入有限..........,
      物价灰漲.........,    
      人蠻幣熱來熱貴......,
      而涯D呔椅病又醫唔豆..........;
.......

白色好像每日都要去辦公個靚位一樣

坐完後舒服晒

1魚 2011-10-19 17:58
我有好多呢d蝦盒,所以唔珍惜,成日都跌落海,真係要整返個浮水餌盒先

笑熬浆糊 2011-10-27 15:18
冇钱买饵兜,都系直接切一角虾砖,放饵桶一角

kenny鯛 2011-12-10 23:35
下次買枝辣雞就買使用火   

查看完整版本: [-- 貧友呀.....,都來看看呀!!!! --] [-- top --]